Ništa od leškarenja na jahti, Suzana ga podržala: U 67. godini Saša Popović pokrenuo novi biznis

Ništa od leškarenja na jahti, Suzana ga podržala: U 67. godini Saša Popović pokrenuo novi biznis

Autor: | 05/10/2021

2

Novi posao Saše Popovića je od sada ovo!

Suzana Jovanović i Saša Popović, kako pišu domaći mediji, pokreću novi biznis, nakon što su pre nekoliko meseci prodali svoje deonice "Granda".  Naime, Popović je nedavno definitivno potvrdio svoj odlazak iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". 

- U aprilu punim 68 godina, u penziji sam, šta ću ja više u tim godinama da idem po audicijama. Ostaću u firmi, sve ću organizovati, ali iza kamera, ne moram više da vodim emisiju. Prijaće mi da se malo sklonim sa naslovnih strana. Šta to meni više treba, odoh ja da se odmaram i sunčam, da još ovo malo života provedem van medija ‒ zaključio je Saša. 

Pročitajte: Neočekivano! Još jedna stolica biće prazna - „Zvezde Granda“ ostaju i bez ove poznate ličnosti (foto)

Petar Đorđević

 

Novi posao Saše Popovića doneće mu ogromno bogatstvo

Ali kako pišu domaći mediji, čini se da Saša Popović nema nameru da leškari i uživa. 

- Saša i Suzana kupili su nekoliko placeva na Bežanijskoj kosi, a dobro znamo koliko su luksuzna naselja na Bežaniji, i to baš u delu gde je njihova porodična vila. Grade se luksuzni stanovi od 100 kvadrata sa velikim balkonima, ali u ponudi imaju manje stanove, čak i garsonjere. Vode se devizom da imaju ponudu za svačiji džep, a isto tako ne manjkaju na kvalitetu - otkrio je izvor za "Scandal" i dodao:

Pročitajte: Luksuzna vila na Bežanijskoj kosi - Zavirite u topli dom Saše Popovića i Suzane Jovanović (foto)

Ata Images

 

- Jednu zgradu su već rasprodali, tačnije uzeti su svi stanovi dok su još u izgradnji, jer je tako malo povoljnija cena, a i Sale svim kupcima izlazi u susret jer razume da su vremena teška. Suzana se bavi prodajom, to je njen deo posla, a i Sale uživa.

Složićete se da Saša Popović nikako ne može biti klasičan penzioner, zbog čega se i okrenuo novom poslu.

Komentari (2)

Loading
Roler 00:35 06.10.2021
Odgovori

Ajde ti druže u penziju...niti si simpatican niti koga zanimas najiskrenije ti kazem. Bogu hvala sto te nećemo gledati a molim sve da preispitaju poreklo novca ....

hellomagazin.rs hellomagazin