Konačno zaljubljena: Rene Zelveger topi se u naručju deset godina mlađeg dečka (foto)

Konačno zaljubljena: Rene Zelveger topi se u naručju deset godina mlađeg dečka (foto)

Autor: | 03/10/2021

0

Novi dečko Rene Zelveger

Ant Antsted je britanska televizijska zvezda, umetnik i strastveni automobilista, a odnedavno i nova ljubav „oskarovke“ Rene Zelveger. Iako je ona deset godina starija, razlika im ne smeta, bar za sada. Naime, romansa je još sveža, budući da su prvi put zajedno viđeni početkom leta. Prijatelji popularne glumice kažu da se sve odvija po planu i da je, posle brojnih emotivnih promašaja, konačno srećna.

Profimedia

 

On ima troje dece iz dva braka, a ako nas oči i fotografije ne varaju, klinci su lako našli zajednički jezik sa simpatičnom Bridžit Džons. Pomogla im je i da naprave pica-parti u dvorištu njene kuće u Laguna Biču, gradiću u okrugu Orindž, umetničko-boemskoj koloniji na jugu Kalifornije s pogledom na Pacifik.

Pročitajte: Rene Zelveger o teškim životnim fazama - Bila sam neopisivo tužna

Profimedia

 

‒ Nisu mi potrebna deca da bih bila srećna – rekla je jednom prilikom kada je shvatila da je biološki časovnik otkucao svoje, ali možda bi uz ove vesele plavokose mališane, a posebno pored njihovog zgodnog tate, mogla da promeni mišljenje.

Rene i Ant uživali su pored okeana potpuno opušteni, u običnoj garderobi, ne mareći za radoznale poglede. Slavnu glumicu susedi su donedavno viđali samo u šetnji sa ljubimcima, a sada se sve češće pojavljuje u drugačijem društvu. Stajling je jedino što nije promenila – i dalje se krije ispod bejzbol-kačketa.

Profimedia

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin