Stigle rode u dom poznate voditeljke: Bojana Ristivojević postala je mama

Stigle rode u dom poznate voditeljke: Bojana Ristivojević postala je mama

Autor: | 27/09/2021

0

Porodila se Bojana Ristivojević

Sjajna vest stigla je iz beogradskog porodilišta. Bojana Ristivojević postala je mama. Iako je predviđeni termin za bebin dolazak na svet bio 1. oktobar, voditeljka je devojčicu na svet donela danas.

Kako bi bila u mogućnosti da se posveti trudnoći, Bojana se pre izvesnog vremena povukla sa malih ekrana, a samo nekoliko dana pred porođaj dala je izjavu za "Informer".

- Sve sam spremila za dolazak bebe na svet i sada mi preostaje samo da se molim Bogu da sve prođe kako treba. Jedva čekam da je ugledam, živim za taj momenat. Nadam se da ću ćerku roditi 1. oktobra, kada mi je termin. Ali, ko zna, možda to bude i ranije. Neka ona sama odluči kada želi da dođe na svet. Zato smo poslednjih nekoliko dana svi u pripravnosti, svakog časa mogu da se porodim.

Pročitajte: Blista u šestom mesecu trudnoće - Voditeljka Bojana Ristivojević pokazala stomačić i otkrila da je ime za ćerku spremno

Ata Images

 

Na svu sreću, porođaj je protekao u najboljem redu, dok je novorođena devojčica od strane lekara ocenjena ocenom 10. 

Za sada, još uvek nije poznato koje lepo ime je voditeljka odabrala za ćerku. Podsetimo, jednom prilikom za "Kurir" je izjavila: 

- Imam bezbroj ideja. Svaki dan se preispitujem, imam listu imena. Ne bih sad otkrivala. Od svih koja su u opticaju, kad budem videla bebicu, znaću koje je pravo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin