Poslednja ju je videla: Marina je ušla u Hitnu pomoć i oprostile smo se sa suzama u očima, obe smo znale da je poslednji put

Poslednja ju je videla: Marina je ušla u Hitnu pomoć i oprostile smo se sa suzama u očima, obe smo znale da je poslednji put

Autor: | 20/09/2021

0

Ni 24 sata otkako nas je zauvek napustila slavna kantautorka MarinaTucaković javnost u tu informaciju ne može da poveruje. Opaka bolest, koja je Marini dijagnostikovana u februaru 2018. godine, ugasila je njen život, ali ne i ono što je ona iza sebe ostavila.

Njena kuma i najbolja prijateljica Mirjana Petrović kroz jecaje priča da je pola njene duše otišlo i da je bila najbolji čovek kog poznaje.

Pročitajte: Marina Tucaković surovo iskrena - Normalno je da se plašim smrti, svi se plašimo

Privatna Arhiva

 

- Kume i drugarice smo preko 30 godina. To je bio veoma poseban odnos. Sve vreme bolesti sam bila uz nju, to je bila moja misija. Da ona ozdravi i bude dobro. Brinula je, ali je stalno imala vedrinu. Uvek kada kažeš za nekoga nešto, bilo dobro ili drugačije, ona kaže dobar je to čovek. Za nju su svi bili dobri, niko nije bio loš. Kao da me neko presekao testerom i da me pola sahranjuju, a da pola ostajem ovde, na ovom svetu - kroz suze za "Blic" priča Marijana.

- Strpala sam je u utorak u Hitnu pomoć i oprostili smo se, obe smo znali da je poslednji put. Nebeska ljubav i susret između nas dve. Išle smo pre mesec dana na Palić, molila me da je vozim, uživale smo na putu do tamo, pevale smo i smejale se.

Pročitajte: Reči su bile njeno najmoćnije oružje  - Za ovaj stih Marina Tucaković dobila je čak 100.000 evra (video)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🦋 (@_damaaged)

 

- Terala sam je da piše, rekla sam joj: "Čola ima melodije, hajde da ti ja pomognem da puštam muziku i da ti pišeš". Uvek je bila duhovita. Imam sestru i Marina je tu pored. Bila mi je najbliža - sa jecajem u glasu ispričala Marijana Petrović, kuma Marine Tucaković.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin