Dokaz da se suprotnosti privlače: Ljubav Biljane Lukić i Ognjana Radivojevića odoleva svim iskušenjima

Dokaz da se suprotnosti privlače: Ljubav Biljane Lukić i Ognjana Radivojevića odoleva svim iskušenjima

Autor: | 17/09/2021

0

Ognjan Radivojević i Biljana Lukić

Iako je prilično aktivna na društvenim mrežama, gde redovno komentariše aktuelne društveno-političke događaje, Biljana Lukić privatni život čuva daleko od očiju javnosti.

‒Teško da ću postati uspešnija, pametnija ili srećnija ukoliko o privatnom životu pričam čitaocima koji me ne poznaju i koje ja ne poznajem ‒ rekla je svojevremeno.

Ipak, nije tajna da je od 2004. godine u ljubavi sa Ognjanom Radivojevićem. Vezu su započeli ubrzo pošto se razvela od Dragiše Kovačevića, vlasnika „SOS kanala“, sa kojim ima ćerku Sofiju.

Pročitajte: Pričalo se da se Ognjan Radivojević i Biljana Lukić razvode -  posle dužeg vremena pojavili se  zajedno i privukli pažnju (foto)

Instagram

 

Ognjan je Biljaninu devojčicu prihvatio kao svoje dete, a 2007. godine porodica je postala bogatija za još jednog člana, sina Lava.

Popularni muzičar, koga publika i danas pamti kao pevača benda Gorana Bregovića, sa kojim se proslavio širom granica zemlje, u jednom od retkih intervjua gde je govorio na temu emotivnih odnosa izjavio je:

‒ Možda zvuči kao otrcana fraza, ali nije nam se dešavalo da se ne razumemo iako su nam karakteri različiti. Biljana je mnogo razboritija od mene i nikada nema ishitrene reakcije.

Pročitajte: Ognjan Radivojević i Biljana Lukić - Savršen porodični odmor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Biljana Lukic (@biljanaluki)

‒ Ne znam da li tako delujemo, ali smo skladan par ‒ složila se Biljana. ‒ Ukoliko se shvata zdravo za gotovo, ljubav bledi i pretvara se u naviku. Važno je da postoji vreme koje partneri posvećuju jedno drugom, kada razgovaraju, dele radosti i nedaće, intimu, rade na zajedničkim ciljevima. U trci za egzistencijom, decom i karijerom, mnogi parovi pretvore se u strance koji dele muku i obaveze, a zaborave jedno na drugo. Kad do toga dođe, obično je kasno. Zato ljubav svakodnevno mora da se zaliva, da ne uvene.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin