Ćerka Tanje Vojtehovski je ista ona: Ko god nas vidi „u paketu“ obavezno konstatuje „vas je dve“

Ćerka Tanje Vojtehovski je ista ona: Ko god nas vidi „u paketu“ obavezno konstatuje „vas je dve“

Autor: | 13/09/2021

3

Tanja Vojtehovski nikada nije krila koliko je ponosna na svoju ćerku Tijanu, koja joj je, budući da ju je posle razvoda sama odgajala, uvek bila na prvom mestu.

Njena jedinica ove godine proslavila je trideseti rođendan i, mada se retko pojavljuje u javnosti sa poznatom majkom, i dalje su podjednako bliske.

Pročitajte: Tanja Vojtehovski - Nismo u životu nešto postigli zato što imamo način razmišljanja koji je štetan po nas same (video)

Luka Šarac

Na pitanje šta je ćerka nasledila od nje, a u čemu je otišla korak dalje, Tanja Vojtehovski kaže:

‒ Ispred mene je u poznavanju televizijskog posla, i to mi je fenomenalno. Tijana, koja je producent na kanalu „Euronews“ u „malom prstu“ drži sve tehničke novotarije, pa se često desi da je prekinem i pitam da mi pojasni neki termin. Kad pričamo o televiziji, među nama ne postoji odnos majka‒ćerka, već je to razgovor dva profesionalca. Osim ljubavi prema televiziji i „NLP-u“, od mene je nasledila plave oči, sluh, dobro životno pravilo da stvari treba nazivati pravim imenom, aksiom da se sve može promeniti, čak i kad deluje beznadežno. Ko god nas vidi „u paketu“ obavezno konstatuje „vas je dve“. “(smeh)

Pročitajte: Prvi put posle dvogodišnje medijske izolacije! Tanja Vojtehovski za HELLO! - Nestala sam ne svojom voljom

 

 

Cenjena novinarka, koja odnedavno radi kao sertifikovani NLP trener na Institutu koji je sama osnovala, svojevremeno je ispričala jednu zanimljivu anegdotu, poredeći sebe sa Nikolom Kojom, koji igra previše zaštitničkog oca u filmu „Mi nismo anđeli“.

‒ Sa Tijanom sam „prošla“ sve njene momke i uvek sam joj govorila da ih dovede da ih upoznam. Imale smo jednu divnu scenu, baš kao iz filma „Mi nismo anđeli“. Dolazim kući, ne mogu da uđem u garažu jer je ispred parkiran džip. Trubim, blickam, seljak se ne pomera. Pokucam na prozor, on se spusti, pojavi se glava. Fina. Momak kaže: „Dobro veče“. Utom čujem glasić moje kćerke: „Ćao, mama.“ Imala je 18 godina, džip je bio crn, zatamnjenih stakala, dečko se zvao Živko. Sad sam to rešila drugačije. Svim v. d. zetovima kažem, ako su dobri za moju ćerku, biće i njima dobro.

 

 

Komentari (3)

Loading
Tijana 09:25 14.09.2021
Odgovori

Ma sta kazes dzip?! Kako se to sa 18 nalaze momci sa dzipovima, moja uglavnom nalazi one sto parkiraju polovne bicikle ispred ulaza!

hellomagazin.rs hellomagazin