Jelena Tomašević kreće sve ispočetka: Gorela sam za tebe i previše

Jelena Tomašević kreće sve ispočetka: Gorela sam za tebe i previše

Autor: | 13/09/2021

0

Jelena Tomašević iznenadila

Jedna od naših najboljih pop pevačica Jelena Tomašević svojoj publici za kraj leta i početak jeseni poklanja vedru numeru "Sve ispočetka" koja nosi snažnu poruku i dobar ritam, a kojom ujedno najavljuje i novi album.

Pročitajte: Prelepe vesti stižu iz doma Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića, omiljeni par slavi, ne može da sakrije sreću

Miloš Nadaždin

 

- Iako je jesen na pragu, želela sam da odstupim od tog nepisanog pravila da su samo letnje pesme vesele i vedre i da svojoj publici poklonim kompoziciju koja budi pozitivnu energiju, daje snagu i entuzijazam i šalje poruku da se neke stvari koje su nas u životu opterećivale i bolele ostave iza sebe i krene napred u novi, bolji život. Verujem da nikada nije kasno za novi početak u životu, ljubavi, karijeri, međuljudskim odnosima, u svemu - ističe Jelena Tomašević i dodaje:

- Živimo u vremenu velikih promena, poznajem mnogo ljudi koji se nalaze u prelomnim trenucima svog života u svakom smislu, koji završavaju sa starim navikama, ljubavima, načinom života, želeći da krenu ispočetka u nove pobede. U ovoj pesmi nema ničega iz mog života, ali je pevam u ime svih mojih bliskih prijateljica, koje izlaze iz loših veza, koje su gorele do poslednjeg momenta, a onda su rešile da se oslobode manipulatora. Shvatile su da početi sve ispočetka nije poraz, već pobeda i život i da se ljubav rađa iz ljubavi prema samom sebi, da bismo mogli da je delimo sa drugima.

Pročitajte: Upoznajte Ninu Bosiljčić! Jelena Tomašević konačno pokazala ćerku

Miloš Nadaždin

 

- Ovo je prva od snimljenih pesama za moj novi album. Muziku i tekst je radila Leontina Vukomanović, a aranžman Darko Dimitrov. Radujem se što će publika uskoro da čuje nove pesme koje su za mene pisale moje drage kolege Maja Sar, Sergej Ćetković, Aleksandra Milutinović, Goran Kovačić, ali i moj saradnik iz benda Branko Koprivica, na čiju muziku sam napisala tekst, a aranžmane je uradio Mahir Sarihodžić - poručuje popularna pevačica.

Uživajte..

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti