Nakon što je izgubila preko 50 kilograma, Jelena Dokić se skinula u kupaći i ponosno pokazala figuru (foto)

Nakon što je izgubila preko 50 kilograma, Jelena Dokić se skinula u kupaći i ponosno pokazala figuru (foto)

Autor: | 09/09/2021

0

Izgled Jelene Dokić ponovo obara s nogu

Nekadašnja teniska zvezda Jelena Dokić uživa u svojoj koži i to dokazuje kad god se oglasi na društvenim mrežama. Ovih dana je, uz razglednicu sa bazena u Melburnu, pratiocima na „Instagramu“ poslala i nekoliko inspirativnih „lifestyle“ saveta, do kojih je sama došla tokom karantina.

Rutina i navike kojih smo se svakodnevno pridržavali morali su da se prilagode novim, pandemijskim uslovima, jer nije bilo moguće ići na bazen, u teretanu, fitnes ili spa-centar. Budući da niko ne zna dokle bi ova situacija mogla da traje, svako bi trebalo da pronađe sopstveni način da se adaptira, smatra Jelena, koja je predstavila i svoju „self care“ listu:

Pročitajte: Imala je 120 kilograma a sada je neprepoznatljiva - Ovo je novi izgled Jelene Dokić i izgleda sjajno(foto)

‒ Idite u šetnju ili džogirajte, to možete sami. Budite na svežem vazduhu, što duže boravite na suncu kako biste se opskrbili vitaminom D. Časove joge i pilatesa možete da pohađate i onlajn. Radite jutarnje vežbe, meditirajte svakog dana po deset minuta. Pijte čajeve na biljnoj bazi, uživajte u tom napitku u kutku doma gde se najbolje osećate, kao što je terasa, na primer. Pijte dovoljno vode. Masirajte lice tri puta nedeljno, ne zaboravite bjuti-tretmane za koje vam nije neophodan odlazak u salon. Spavajte najmanje sedam sati. Počnite da pišete dnevnik i udaljite se malo od društvenih mreža i raznih informacija. Pozovite članove porodice, razgovarajte sa njima preko telefona. Čitajte bar pola sata dnevno. Hranite se zdravo. Nadam se da će vam bar neka od ovih stvari biti od pomoći.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti