Pomalo šik, pomalo kantri: Bela i Điđi Hadid ovde pronalaze spas od njujorških gužvi

Pomalo šik, pomalo kantri: Bela i Điđi Hadid ovde pronalaze spas od njujorških gužvi

Autor: | 04/09/2021

0

Bela i Điđi Hadid pronalaze mir na majčinom imanju

Ono što su sestre Vilijams u “belom sportu”, to su sestre Hadid u svetu modelinga. Bela i Điđi do sada su zajedno zaradile oko šezdeset miliona dolara, i cifra bi verovatno bila veća da pandemija nije usporila planetu i modu gurnula u deseti plan. S obzirom na činjenicu da im je poslednjih godina život jurio u šestoj brzini, predah od posla nije im teško pao, a starija Điđi iskoristila je priliku da postane majka.

Trudnoću je održavala daleko od radoznalih očiju, gradskih gužvi i virusa. Kada se saznalo gde se nalazi ta oaza i kome pripada, postala je glavna tema svih američkih “lifestyle” i “home” magazina. Vlasnica šik farme u mestu Nju Houp na jugoistoku Pensilvanije majka je slavnih sestara, nekad takođe uspešna manekenka Jolanda Hadid.

Pročitajte: Bela i Điđi Hadid - Lepotice doživele veliki peh na Mikonosu

Profimedia

 

Imanje je u njene ruke dospelo 2017. godine. Odmah se dala na posao i sve kompletno renovirala, počev od glavne kuće sagrađene još 1781. u kolonijalnom stilu. Sredila je stare štale i napravila mini-ergelu, pošto njene ćerke obožavaju konje. Članovi menažerije su i krave, ćurke, ovce, patuljaste koze, a u drugom delu poseda, koji se prostire na ukupno 16 hektara, raspoređeni su polja lavande i kukuruza, povrtnjak, botanička bašta, razni pomoćni objekti. Tu je i specijalna laboratorija u kojoj pravi domaći džin.

Instagram

 

Bazen je okružen visokom živom ogradom koja obezbeđuje potpunu privatnost. U dvorištu je postavljen drveni trpezarijski sto za kojim može da sedi dvadeset osoba, a postoji i mesto za logorsku vatru na kojoj u večernjim satima peku maršmelou. Omiljena zanimacija iz detinjstva.

Instagram

Bela i Điđi Hadid ne beže od radova na farmi

Pošto je Nju Houp na svega dva sata vožnje od Njujorka, Bela i Điđi kod mame dolaze kad god ugrabe slobodan trenutak. Uostalom, porodica raste, pa im je Velika jabuka postala tesna. Devojkama se dopada kantri atmosfera, ne beže čak ni od farmerskih radova. Bela voli lavandu i ume da pravi neke stvari od nje, na primer mirisne sveće. Điđi se najviše dopada kuhinja, uređena u rustičnom stilu, a majstor je za specijalitete sa sirom, ljutim papričicama i sosom od votke.

Instagram

 

Ruralna Pensilvanija savršena je za odmor i bekstvo od realnosti, pa je tako Zejn Malik, Điđin partner, nedavno kupio ranč u neposrednoj blizini ovog imanja.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin