Ekskluzivne fotografije: Pavle Jerinić za HELLO! otkriva kako je izgledao prvi susret sa ćerkom Zorom

Ekskluzivne fotografije: Pavle Jerinić za HELLO! otkriva kako je izgledao prvi susret sa ćerkom Zorom

Autor: | 05/09/2021

0

Pavle Jerinić za HELLO! otkriva kako je izgledao prvi susret sa ćerkom Zorom i koliko brzo se uklopio u njen ritam

Na dan kada je njegova ćerka Zora napunila dva meseca sa Pavlom Jerinićem prošetali smo se parkom u kome svakodnevno provodi vreme. Društvo nam je pravila i Sena, koju su pozmati glumac i njegova supruga Ema pre četiri godine našli u kutiji ispod jelke, gde ju je neposredno po rođenju neko ostavio. Iako sa bebom, koja je suviše mala da bi stala pred kamere, Sena još nije uspostavila blisko prijateljstvo, naznake buduće velike privrženosti polako se naziru.

‒ Kada smo stigli kući sa bebom, Sena nije htela ni da je pogleda. (smeh) Samo ju je omirisala i otišla na svoju stranu. S vremenom počela je da joj se približava, pa joj, tu i tamo, lizne nogicu. Sada se sve češće dešava da kada zaplače otrči do kreveca ili zalaje kako bi nas upozorila da se nešto dešava. Uveren sam da će, samo da Zora malo ojača, postati nerazdvojan tandem za igru. Iskreno, mislio sam da će Sena zahtevati više pažnje, ali je novonastalu situaciju odlično prihvatila. Štaviše, sad je srećnija jer češće ide napolje. Čim vidi da pakujemo kolica, oduševljeno se rastrči po stanu.

Pročitajte: Pavle Jerinić za HELLO! o prvim danima roditeljstva - Zora je sada velika faca (video)

Luka Šarac

 

O susretu sa ćerkom, koja je na svet stigla 25. juna, popularni glumac priča:

‒ Ne dozvoljavam sebi da burno reagujem, ali kad sam je prvi put video, u meni se sve uskovitlalo. “Upoznavanje” je bilo preko „Vibera“, što je možda tipično za vek u kojem živimo, ali istovremeno i tužno. Jedva sam čekao da je uzmem u naručje, a pravo da vam kažem ostao sam zatečen kada sam je video uživo. Na ekranu je izgledala mnogo krupnija nego što je stvarno bila. Rođena je sa 2.880 grama, a kako je u prva dva dana kalirala, bila je sićušna kao mrvica. Čak je i njen plač podsećao na zvuk neke ptičice. Tek sada, kada ima pet kila i ulazi u treći mesec, zvuči kao “ozbiljna” beba.

Ponosni tata kaže da je Zora dete kakvo se samo može poželeti, pa za razliku od mnogih mladih roditelja, supruga i on treći mesec sa ćerkom dočekuju odmorni i naspavani.

‒ Prilagodili smo se njenom ritmu koji ne deluje previše zahtevno. Rekao bih da smo manje spavali zbog nesnosnih vrućina, nego što nam beba to nije dozvoljavala. Imali smo sreću što je rođena u leto, pa su nam bile potrebne samo pelene i bodići. Čekamo da zahladi, pa da vidimo kako ćemo se snaći sa slojevitim oblačenjem. Učimo u hodu, i za sada nam ništa ne predstavlja problem, apsolutno uživamo. Jedino što mi polako ponestaju položaji za uspavljivanje, stalno traži nešto novo. (smeh)

Luka Šarac

 

Pavle Jerinić za HELLO! - Želja mi je da ćerka jednog dana krene mojim putem

Ema i Pavle zajedno su sedam godina, od toga tri i po u braku. Beba je, smatra Pavle, samo učvrstila njihovu ljubav i bliskost.

‒ Mnogi parovi plaše se proširenja porodice jer ne znaju kako će dete uticati na njihov odnos, ali ako je istinski željeno, samo će doprineti da se partneri više vole i poštuju. Za pravilan razvoj bitna je harmonija u kući, ali i jaka veza između svih tačaka. Život će, naravno, doprineti daljem formiranju ličnosti, bitna je baza koja postoji na relaciji mama‒tata‒dete.

Zvezda serije “Igra sudbine” poslednje dane godišnjeg odmora, pre nego što ponovo stane pred kamere, a pozorišta otvore vrata, provodi kod kuće.

Pročitajte: Ona je zarobila srce Pavla Jerinića (foto)

Luka Šarac

 

‒ Uživam sa moje dve dame, tačnije tri. (smeh) U manjini sam, ali mi to ne smeta. Čeka me radna jesen i radujem se novim poslovima koji su u najavi.

Za Zoru, koja je ime dobila po Eminoj baki, maštoviti tata uveliko smišlja igre u kojima će zajedno učestvovati.

‒ Želja mi je, ne kažem da će se i ostvariti, da ćerka jednog dana krene mojim putem i počne da trenira borilačke veštine. Kad napuni 18 godina, ja ću imati 52 i biću još u snazi. Onda ćemo nas dvoje da idemo po gradu i ispravljamo nepravde kojih ima na svakom koraku. Uspavljujem je takvim mantrama i, ko zna, možda se nešto od toga zadrži u nekom delu njene svesti.

Hello!

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
HELLO! hellomagazin

Slične Vesti