Pre nekoliko dana imala je veliki razlog za slavlje: Sećate se Ines Gavrilović? Evo kako danas nekadašnja voditeljka izgleda i živi (foto)

Pre nekoliko dana imala je veliki razlog za slavlje: Sećate se Ines Gavrilović? Evo kako danas nekadašnja voditeljka izgleda i živi (foto)

Autor: | 03/09/2021

0

Ines Gavrilović bila je televizijska voditeljka koja bi imala vrlo solidne šanse za ulazak u „Ginisovu knjigu rekorda“ u kategoriji „brzi govor“, a ako „Grand“ jednog dana bude pravio dokumentarac o „Zvezdama Granda“, moraće da je pozove, jer je bila prva voditeljka ove emisije. Ukoliko, pak, „Pink“ poželi da okupi sve koji su bili deo ružičastog sveta, neće moći da je zaboravi, jer je nedeljno popodne koje je vodila bilo vrlo gledano, a pojavljivala se i u nizu drugih televizijskih formata. Tih godina činilo se da „pričljiva devojka iz centra Zemuna“ toliko uživa u svom poslu da dugo još neće pomisliti na bilo koji drugi, ali utisak je bio pogrešan.

Pročitajte: Naj frajer devedesetih postao doktor nauka - Aleksandra i Boško i dalje su verni medijima, ali ne i on (foto)

Pink printscreen

 

Bez najave i bez objašnjavanja zašto to čini, odjednom je nestala sa ekrana, a ovo je jedina njena izjava iz „posttelevizijskog“ perioda:

‒ Ni dok sam radila i kada je trebalo da steknem publiku, nisam to volela, a sad mi prisustvo u medijima najmanje treba. U drugoj sam priči, totalno. Borila sam se da slava ode što pre. Ako baš rešim da se vratim tom poslu, onda ću davati izjave, slikaću se, sama, u kuhinji, s cipelama... Pokušavam da sačuvam sebe za posao koji nije javan.

Pročitajte: Bio je jedno od zaštitnih lica televizije Pink, lep i obrazovan, a onda je preko noći nestao - Kako danas izgleda Milan Miličić (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @inesgavrilovic2020

Pre deset dana Ines je proslavila 47. rođendan, a u novembru 2014. godine rodila je devojčicu kojoj je dala ime Kiara. No, ni taj divan događaj nije uspeo da je navede da kaže koju reč za medije. Kada bismo parafrazirali čuvenu izjavu Zuke Džumhura, da je svakome dat tačan broj koraka koje će napraviti u životu, a neko žuri da ih potroši, rekli bismo da je – brzo pričajući – Ines rano potrošila sve reči koje je trebalo da izgovori pred kamerama. Sudeći po njenom profilu na „Instagramu“, izgleda da istinski uživa u životu daleko od njih.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin