Nesreća Relje Popovića promenila sve, napadač uhapšen

Nesreća Relje Popovića promenila sve, napadač uhapšen

27/08/2021

0

Nesreća Relje Popovića koja ga je umalo koštala života 

Iako je još aktivan na muzičkoj sceni, Relja Popović poslednjih godina okrenuo se pre svega porodičnom životu, koji deli sa Nikolijom Jovanović i njihove dve ćerke.

Kao član grupe „Elitni odredi“ svojevremeno je „žario i palio“ širom regiona, a svoju multitalentovanost dokazao je i u svetu glume. Šira javnost još pamti njegovu ulogu u filmu Srđana Dragojevića „Parada“.

Promo

 

Sve što mu se u životu dešavalo posle 19. godine Relja Popović slobodno može smatrati „Božjim darom“ budući da je pukom srećom ostao živ kada je nepoznati muškarac pucao iz vatrenog oružja u njega i pokušao da ga usmrti.

‒ Tog 22. maja 2008. godine bio sam u kafiću sa drugom i dve drugarice. Za stolom pored nas sedeo je neki čovek koji je imao četrdesetak godina. Bio je vidno pijan. Sve vreme je dobacivao mojim drugaricama, tražio je od njih da mu igraju na stolu, na šta sam ja odreagovao ‒ ispričao je jednom prilikom.

Pročitajte: Život na visokoj nozi u Americi - Nikolija je pre Relje volela njega, danas bi živela kao kraljica (foto)

Nesreća Relje Popovića - Deset dana bio sam u šok-sobi

‒ U verbalnoj raspravi u kojoj sam branio svoje drugarice konobarica nam je rekla da izađemo iz lokala jer mora da zatvori. Krenuli smo napolje i on je u tom trenutku izvadio pištolj i naslonio mi ga na glavu. Ne znam ni sam kako sam uspeo da spustim oružje i samo se sećam stravičnog bola u predelu stomaka. Pao sam na zemlju i izgubio svest. Probudio sam se u Urgentnom centru.

Zbog teške povrede abdomena Relja je u bolnici proveo mesec dana.

‒ Deset dana bio sam u šok-sobi sa dvadesetčetvoročasovnim nadzorom medicinskog osoblja. Morali su da me operišu jer je metak povredio vitalne organe. Veliku zahvalnost dugujem profesoru Đukiću koji me je operisao i sve vreme vodio moj slučaj. Ni danas ne znam kako bih mu se odužio za sve što je učinio za mene.

Pročitajte: Brižan tata - Relja Popović prvi put za medije o ćerki Rei

Napadač je uhapšen već posle nekoliko sati, nedaleko od mesta nesreće. Kasnije je osuđen na šest i po godina zatvora.

‒ Svakom želim dobro, pa i tom čoveku, ako uopšte može da nađe način da živi sa tim što mi je uradio ‒ poručio je Relja Popović.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram