Ponosni tata uživa u najboljem društvu: Sin Stefana Kapičića je baš porastao (foto)

Ponosni tata uživa u najboljem društvu: Sin Stefana Kapičića je baš porastao (foto)

Autor: | 09/08/2021

0

Sin Stefana Kapičića je baš porastao, oduševiće vas najnovija fotografija 

Iako je u Holivudu postigao ono o čemu mnoge njegove kolege širom sveta maštaju, izgleda da Stefan Kapičić drugačije rangira prioritete. O tome svedoči i status na njegovom profilu na „Instagramu“: „Proud Father. Happy Husband. Actor & Comicbook geek“.

Pročitajte: Stefan Kapičić doveo dvomesečnog sina u Beograd (foto)

Od prošlog maja centar Stefanovog sveta je sin Ivan, koga je dobio u braku sa koleginicom iz Hrvatske Ivanom Horvat-Kapičić. „Dragi svete, sa velikom radošću i zadovoljstvom predstavljamo vam našeg sina. Dana 27. maja 2020. moja supruga Ivana i ja postali smo roditelji savršenog i zdravog dečaka – 54 centimetara i 3.980 grama. Ivan Kapičić. Neka dugo kraljuje“, napisao je glumac tom prilikom.

Sin Stefana Kapičića je neodoljiv 

U proteklih godinu dana Stefan i Ivana retko su se pojavljivali u javnosti, tu i tamo sreli bismo ih na ulicama Beograda, u šetnji sa sinom, a zatim su se vratili u Los Anđeles gde im je baza.

Za letnji odmor izabrali su ipak Evropu, tačnije Maltu, gde trenutno borave. Sudeći po njihovim objavama, lepa glumica uveliko je povratila vitku figuru, dok Stefan i dalje ima nešto dužu kosu i prepoznatljivu bradu.

Izgleda da dečak uživa u bazenu, u sigurnom tatinom naručju, a ako je nasledio sportske gene Kapičića, nije isključeno da već ovog leta naučiti da pliva.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin