Sahranjen Miroslav Lazanski, supruga Tamara i sin Aleksandar nemi od bola (foto)

Sahranjen Miroslav Lazanski, supruga Tamara i sin Aleksandar nemi od bola (foto)

Autor: | 06/08/2021

1

Sahranjen Miroslav Lazanski, brojne poznate ličnosti okupile su se na Novom groblju 

Miroslav Lazanski, koji je u 71. godini iznenada preminuo u svom domu u Beogradu od posledica srčanog udarasahranjen je danas na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana. Nekoliko sati pre, održana je i komemoracija u Ministarstvu spoljnih poslova, a brojne javne ličnosti okupile su se da odaju poslednji pozdrav velikom novinaru, prijatelju, kolegi...

ATA Images

 

U sali se u jednom tenutku stvorila ogromna gužva, a ozbiljna i snuždena lica Milomira Marića i Vesne Jugović govorila su da se nikako ne mire sa preranim odlaskom Miroslava Lazanskog. 

Pročitajte: Iznenada - Preminuo Miroslav Lazanski

ATA Images

 

ATA Images

 

U prvim redovima, nemi od bola sa maskama na licu, sedeli su najbliži članovi porodice velikog Lazanskog, supruga Tamara i sin Aleksandar. Lazanski je o porodici i supruzi retko govorio, a kao kruna njihove ljubavi 1990. godine rodio se Aleksandar.

ATA Images

 

- Ona je divna, prelepa žena. Moja Bjelopavlićka iz Crne Gore, imala je ukrajinske krvi. Predivna žena - rekla je Vesna da Vinča došavši na sahranu svog velikog prijatelja. 

Pročitajte: Žene su ludele za Lazanskim, a ona ga je opčinila i rodila dete koje nije želeo da prizna - Ta devojčica danas je ova prelepa glumica

ATA Images

 

Sahrana Miroslava Lazanskog okupila je i brojne političare, pa su na novo groblje došli i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i Milorad Dodik, Kapetan Dragan, ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko i mnogi drugi.

ATA Images

 

Ata Images

 

Knjiga žalosti u zgradi Ministarstva spoljnih poslova bila je otvorena od 10 do 13 sati.

ATA Images

 

ATA Images

 

ATA Images

 

ATA Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Slobodan lazarevic 01:08 07.08.2021
Odgovori

Lazanski je bio novinar Koji svojom neposrednoscu I iskrenoscu umeo da opredeli ljude.

hellomagazin hellomagazin