Pedesete nikad nisu izgledale bolje: Jelena Bačić Alimpić pokazala zapanjujuću figuru u kupaćem (foto)

Pedesete nikad nisu izgledale bolje: Jelena Bačić Alimpić pokazala zapanjujuću figuru u kupaćem (foto)

Autor: | 21/07/2021

0

Jelena Bačić Alimpić – izgled vredan divljenja

Nakon što je objavila novi, dvanaesti roman „Nisam kriva“, koji je predstavila na „Vidovdan“, potpisujući „vruće“ primerke fanovima koji su ispred knjižare u centru Beograda čekali u redu, Jelena Bačić-Alimpić zaputila se na more.

‒ Kad ne pišem, mnogo čitam i, naravno, obavljam svakodnevne rutinske poslove. Nadam se da ću nadoknaditi vreme koje nisam imala za viđanje sa prijateljicama i konačno otići na kratak, ali definitivno zaslužen odmor ‒ otkrila nam je Jelena planove za leto i dodala da će zapravo najviše vremena provoditi sa ćerkom Dunjom koja je iz Holandije, gde studira, došla kući na raspust.

Pročitajte: Originalna Jelena Bačić Alimpić - izgled pun elegancije prošetala crvenim tepihom (foto)

Autorka najčitanijih knjiga u Srbiji napunila je 52 godine, ali, sudeći po izgledu, u to je teško poverovati. U crnom dvodelnom kupaćem kostimu Jelena Bačić Alimpić plažom je prošetala vitko i zategnuto telo, na kome joj mogu pozavideti vršnjakinje njene ćerke.

Pročitajte: Jelena Bačić Alimpić - izgled voditeljke sa letovanja u Turskoj lepši nego ikad

Instagram

 

Imajući u vidu da će njen sin Marko ove jeseni stati na „ludi kamen“, poznata Novosađanka bi u nastupajućem periodu mogla da postane baka, i to jedna od najzgodnijih među ličnostima iz javnog života.

Pitali smo je da li se nekad, pri pogledu na odraslu decu, zapita kad pre proleteše godine i Jelena nam je odgovorila:

‒ Često to pomislim, ali vreme ne mogu da zaustavim, niti želim da to učinim. Srećna sam što sam doživela da ih gledam ovako pametne i lepe, i da se radujem njihovim uspesima. Svako vreme ima svoje radosti i tuge, ali moram priznati da je bilo manje brige dok su bili mali i pred mojim očima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin