Holivud se trese, Šeron Stoun udarila na Meril Strip: Precenjena je, ima nas još tamo

Holivud se trese, Šeron Stoun udarila na Meril Strip: Precenjena je, ima nas još tamo

Autor: | 10/07/2021

0

Šeron Stoun i Meril Strip - Rat zvezda

Otkako je objavila zbirku memoara, Šeron Stoun ne prestaje da šokira svet. Zapravo, ponovo je probudila strasti, samo što su ovog puta – visoke. I to prilično. Usudila se da udari ni manje, ni više nego na holivudskog matrijarha Meril Strip.

Pročitajte: Šeron Stoun objavila potresne fotografije iz bolnice - Vi ste krivi za ovo!

Getty Images

 

‒ Sistem je postavljen tako da svi treba da joj se divimo, jer je ona “jedina prava”. Kao da se neprestano takmičimo sa njom. Smatram da je ona izuzetna žena i glumica, ali je, po mom mišljenju, precenjena. Kažete “Meril”, i istog trena svi padaju na pod. Postoje i druge, jednako talentovane glumice. Kada smo zajedno snimale film, jedna novinarka mi je prišla i obratila mi se: “Eto, napokon radite sa Meril Strip!” Zašto nije rekla: “Eto, Meril konačno radi sa Šeron Stoun?“ Ima nas još tamo.

Pročitajte: Meril Strip neprijatnost s početka karijere i danas pamti - Rekao mi je da sam ružna

Getty Images

 

Meril se posle prozivke nije oglašavala, Šeron se nije izvinjavala, ali zato fanovi dve dive vode pravi virtuelni rat. Dok jedni smatraju da je zvezda “Niskih strasti” u pravu jer – što je mnogo, mnogo je, drugi veruju da samo zavidi koleginici koja ni sama ne zna koliko je puta bila nominovana za prestižne filmske nagrade.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Pročitajte još