Prva fotografija povređenog Miroslava Raduljice (foto)

Prva fotografija povređenog Miroslava Raduljice (foto)

Autor: | 06/07/2021

1

Vest da je Miroslav Raduljica povređen u sukobu koji je izbio na „Janjskom saboru“ kod manastira „Glogovac“ u Republici Srpskoj pre nekoliko dana uznemirila je javnost. Proslavljeni košarkaš tom prilikom je povređen kada ga je napao pijani službenik policije.

Policajac je od sportiste tražio da naprave zajedničku fotografiju. Prema svedočenjima ljudi koji su se našli na ovom slavlju, Miroslav je odbio da to učini, a kada je službeno lice nastavilo da insistira na fotografisanju, dogodio se incident u kome su učestvovali Raduljičini rođaci i prijatelji.

Pročitajte: Miroslav Raduljica u vezi sa ovom glumicom? 

Službenik policije u jednom trenutku je potegao pištolj na srpskog košarkaša. Raduljica je reagovao, oteo mu oružje, ali je tom prilikom povredio nogu.

Danima se spekuliše o tome u kakvom se stanju nalazi naš reprezentativac, a sada se pojavila i najnovija fotografija. Povređena noga u potpunosti je zavijena, a Raduljica je daleko od treninga i utakmica, pa vreme provodi u Beogradu. 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Boban 14:19 06.07.2021
Odgovori

Zalosno sta se desava. Mozda je trebalo da se fotografise? Medjutim, shvatam i Raduljicu, sto nije hteo, pogotovu ako je lik bio pijan i navalentan. Zamisli ti te drskosti da vadi pistolj! Utoliko gore, sto je policajac!.Sacuvaj Boze ko je sve u policiji. Da li ima neko telo koje njih (policiju) testira , kontrolise? Kazne bi morale biti rigorozne.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti