Tragediju zabeležile kamere, uhapšen bahati vozač: Ćerke Ane Mihajlovski od šoka samo plaču

Tragediju zabeležile kamere, uhapšen bahati vozač: Ćerke Ane Mihajlovski od šoka samo plaču

Autor: | 02/07/2021

3

Ćerke Ane Mihajlovski šetajući Zemunom doživele stravičnu tragediju

Ana Mihajlovski i njene ćerke doživele su veliku traumu prethodnog dana, kada je bahati vozač na pešačkom prelazu pregazio njihovog psa kojeg su devojčice izvele u šetnju. Pudla je, prema rečima voditeljke, bila na povocu, a vozač je pobegao s lica mesta.

Nakon nemilog događaja pojavio se snimak u vasništvu obližnjeg hotela u Zemunu, čije su kamere sve zabeležile, a na kojem se vidi kako vozač koji je pregazio psa beži s mesta nesreće. Ana i njene ćerke su i dalje u šoku, a voditeljka je opisala šta se tačno dogodilo.

Pročitajte: Ana Mihajlovski obnovila ljubav s bivšim suprugom - Nema sreće bez Grubina

- Na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Zemunu zaustavila su se vozila koja su propustila decu. Na otprilike dve trećine pešačkog prelaza, vozač 'dačije sandero' metalik sive boje iz drugog pravca projurio je i pored dece koja se nalaze nasred pešačkog, i pregazio psa koji je uginuo odmah. Potom je dao gas i pobegao s lica mesta. Ćerke su bile u šoku. Očevici su odmah prišli da im pomognu, izašli su neki vozači, jedan čovek je na motoru pokušao da stigne 'dačiju sandero', ali nije uspeo - rekla je Ana Mihajlovski kroz suze za "Blic".

ATA Images

 

- Policajac nam je rekao da je pas objekat! Dodao je da je to samo prekršaj i da policija zbog toga neće tražiti snimke s okolnih lokala. Taj pas je je bio član naše porodice. Uostalom, ako je pas objekat, šta su deca, koju samo pukom srećom nije povredio - zapitala se potresena voditeljka, koja je slučaj odmah prijavila policiji.

Ćerke Ane Mihajlovski doživele veliki stres 

Policija je napravila belešku i uzete su izjave ljudi na licu mesta. Ana je istakla da su njene ćerke i dalje u šoku i da namerava da pronađe počinioca.

- Traume moje dece niko neće izbrisati, ali ovo mora da bude opomena za sve one koji jure preko pešačkih prelaza da se zaustave, jer baš zbog tog nemara stradaju mnogi. Možda će ih ova naša priča osvestiti - zaključila je Ana Mihajlovski

R. V. (57) iz Beograda priveden je zbog sumnje da je na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Zemunu pregazio psa koga su u tom trenutku šetale maloletne ćerke poznate televizijske voditeljke Ane Mihajlovski. Prema saznanjima "Informera" bahati vozač koji je pobegao nakon incidenta zahvaljujući brzoj reakciji policije je pronađen i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

- Vozač je identifikovan na osnovu snimaka kamera za video nadzor. U momentu nezgode upravljao je službenim automobilom "opel astra" koji se vodi na jednu banku - tvrdi sagovornik.

ATA Images

 

 

Komentari (3)

Loading
Zaza 09:47 03.07.2021
Odgovori

Juče kuca kao žrtva, danas dete, sutra starica, prekosutra ko zna ko... Taj je potencijalni čovekoubica, a prekršajna prijava i eventualna kazna ga neće zaustaviti. Ana, tužite ga po privatnoj tužbi zbog šoka i patnje koju je prouzrokovao kod Vaših ćerki i Vas. Ako već nemamo državu i tužilaštvo da nas zaštite, zaštitimo se sami.

ceca 11:36 03.07.2021
Odgovori

dacia ili astra? informer je cudo stvarno...ovaj je uhapsen odmah, a mnogo veca, poznata lica nikad

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još