HELLO! ekskluzivno otkriva: Ko je nova devojka Branislava Lečića i čime se bavi

HELLO! ekskluzivno otkriva: Ko je nova devojka Branislava Lečića i čime se bavi

Autor: | 10/06/2021

2

Nova devojka Branislava Lečića više nije tajna. Već nekoliko dana mediji bruje kako je poznati glumac u jeku skandaloznih optužbi skandaloznih optužbi utehu i mir pronašao u ljubavi. Zaljubljeni par prvo je uslikan na beogradskom aerodromu kako se vraća ili sprema da otputuje na odmor, a sada su viđeni kako u jednom beogradskom lokalu uživaju u smiraju dana.

ATA images

 

Svi pišu da ima novu ljubav, ali do sada se nije znalo ko je nova devojka Branislava Lečića. Činjenica je da dosta podseća na njegovu bivšu suprugu Ninu Radulović, a sličnost su im godine.

Pročitajte: Najnovije obraćanje Branislava Lečića podelilo javnost - Danijela, izvini!

ATA images

 

Jelena (36), nova devojka Branislava Lečića, rođena je u Beogradu, a ljubav prema fotografiji odvela ju je na Akademiju lepih umetnosti. Godinama je uspešna u poslu kojim se bavi, a očigledno je umetnost bila ta koja ju je spojila sa Lečićem. Jelena radi kao asistent na jednom fakultetu, na predmetima crtanje i crtanje- ilustracija.

Facebook

 

Nasmejanoj brineti očigledno ne smetaju napisi o njenom izabraniku, već uživa u novoj emotivnoj vezi ne mareći šta drugi kažu. 

Facebook

 

 

Komentari (2)

Loading
Vladimir 06:55 11.06.2021
Odgovori

Pa možda i nema veze,ali lik stalno pati da ima 30 godina mlađe devojke!!! Ništa nije slučajno!Pametnom dosta!

hellomagazin.rs ATA images

Slične Vesti