Ekskluzivne fotografije sa proslave rođendana i krštenja sina Dane Karić, ovakvu tortu do sada niste videli

Ekskluzivne fotografije sa proslave rođendana i krštenja sina Dane Karić, ovakvu tortu do sada niste videli

Autor: | 05/06/2021

0

Posle duže vremena provedenog van zemlje, tačnije u Dubaiju, gde već neko vreme živi i radi, Dana Karić došla je u Srbiju. Na pitanje šta se promenilo za godinu dana, koliko je prošlo od poslednjeg intervjua za HELLO!, odgovara:

‒ U međuvremenu smo porodično preležali koronu, tako da smo se malo opustili, počeli smo i da izlazimo. Dosta ljudi u našoj okolini se vakcinisalo, pa i to olakšava svakodnevni život.

Dana i Nikola sa sinovima Petrom i Bogoljubom u domovinu su stigli za Uskrs, a prethodno je uža porodica bila kod njih u Emiratima.

‒ Okupili smo se povodom rođendana mlađeg sina. Naša duša napunila je godinu dana, što je bitan trenutak za svakog roditelja. Nekako u to vreme pooštrili su epidemiološke mere, pa nismo mogli da organizujemo slavlje kakvo smo želeli. Ipak, nismo odustali. Dekorisali smo kuću i stvarno je bilo predivno.

„Foto bube“, Ana Backhaus

 
 

Ubrzo zatim usledilo je krštenje u Vranju, rodnom gradu njenog supruga Nikole.

‒ Podeliću sa vama neobičnu priču koja je svemu prethodila. Nikola je pre nekoliko godina imao sepsu, zamalo smo ga izgubili. To je bio mnogo težak period za nas, ali, Bogu hvala, sve je dobro prošlo. U vreme dok sam bila trudna rekla sam mu da bi trebalo da slavi slavu koja se obeležava na dan kada se izvukao iz pakla. Oboje smo se naježili kada smo u crkvenom kalendaru videli da je taj datum posvećen svetom Prohoru Pčinjskom. Dobro je poznato šta taj svetac i manastir u njegovu čast znače za Vranjance i ljude iz tog dela Srbije. Podrazumevalo se da ćemo sina krstiti na tom svetom mestu. Dali smo mu ime Bogoljub Prohor.

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! - Danica Karić predstavila sina Bogoljuba

O emocijama koje su je preplavile i utiscima koji se još nisu slegli ponosna majka priča:

‒ Taj dan pamtiću kao jedan od najlepših, osetila sam svetu milost. Iskreno, sve smo organizovali u kratkom roku. Odlučili smo da iskoristimo to što je većina članova naše familije u Srbiji, što se ne dešava često. Zbog kovida nismo pravili veliko slavlje, ispoštovali smo sve propise. Najbližu porodicu i prijatelje pozvali smo na ručak u omiljeni vranjski restoran.

„Foto bube“, Ana Backhaus

 

Sin Dane Karić imao je nesvakidašnju rođendansku tortu 

Morali smo da prokomentarišemo tortu kakva se retko viđa.

‒ Ideju sam dobila zahvaljujući internetu, a onda sam dodala nekoliko elementa po želji: crkvicu i svece koji su bitni našim porodicama, oltar, sve što prati sveti čin krštenja. Zahvaljujući Danijeli iz jedne vranjske poslastičarnice, dobili smo tortu kojoj su se svi divili.

„Foto bube“, Ana Backhaus

 

‒ Dečaci se lepo druže, igraju se zajedno, ali ima trenutaka kada bi Petar da bude glavni. Sve je to normalno. Bogi je sada u fazi kada istražuje svet oko sebe, samo šeta i razgleda, a tri godine stariji Petar je “dvesta na sat”. Želi sve, i ako je moguće, u isto vreme. (smeh) Mnogo je pametan. Voli da glumi, slika, peva, da se igra sa vozićima. Uskoro će krenuti u vrtić i mnogo se radujem zbog toga, tačno se oseća da je spreman za školicu i društvo ‒ otkriva nam Dana, koja je zajedno sa psihologom Oljom Petrović napisala knjige “Ja sam najbolji stariji brat” i “Ja sam najbolja starija sestra”, a uskoro izlazi i treći naslov ‒ “Draga tetka”.

‒ Na stranu što kod tetke može sve, one su naša najveća podrška ‒ poručuje.

Dana i njen suprug Nikola ove godine obeležavaju mali jubilej, pet godina braka.

‒ Naša godišnjica je za Novu godinu, tako da je neizbežno slavimo. (smeh) Volela bih da tog dana budemo u Srbiji, sa porodicom. Blagosloveni smo što se istinski volimo i beskrajno srećni što smo se ostvarili kao roditelji. Nikola i ja nismo osobe koje se svađaju. Ukoliko postoji nesporazum odmah se sve kaže naglas i rešavamo problem. Brak je za nas svetinja. Ljubav na prvom mestu, dvoje dece i, ako Bog da, još jedno – šta više da poželimo.

Ceo intervju sa Danom Karić pronađite u najnovijem broju magazina HELLO!, koji je u prodaji od 4. juna!

Hello!

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović hellomagazin