Voleli su se 16 godina, dobili troje dece i neslavno rastali: Ovo je bivši muž Maje Volk (foto)

Voleli su se 16 godina, dobili troje dece i neslavno rastali: Ovo je bivši muž Maje Volk (foto)

Autor: | 25/05/2021

0

Bivši muž Maje Volk je on...

Izgleda da se o životu Maje Volk zna apsolutno sve. I ko su joj roditelji, i koje je sve škole završila, i na koji način se izborila sa kancerom. Nije tajna da je donedavno imala verenika iz Grčke, ni to čime joj se bave deca, pa i da ima unuka Luku.

Njena biografija toliko je bogata i zanimljiva da su, možda, nekome promakli detalji poput onih da je kao izuzetan đak na polugodištu drugog razreda prebačena u treći, da je fakultet završila sa dvadeset jednom godinom, da peva na desetak jezika, a govori pet, da je od malena volela klizanje koje je savladala na Bledu, ali i da je spartanski vaspitavana pa je i u vreme kad je uveliko studirala morala da bude u kući do deset uveče.

Pročitajte: Obožavali ste je, a niste ni sanjali da je baš ona bila majka Maje Volk (foto)

Luka Šarac

 

No, stiče se utisak da je jedna „stavka“ iz njene biografije ostala nedorečena – brak. Maja Volk udavala se dva puta. Posle završenog fakulteta, nastavila je školovanje u Parizu, o trošku francuske vlade.

‒ Dok sam pripremala magistarski rad moj drug Dobrica pozvao me je u Australiju da mu budem kuma. U Sidneju sam se, nešto kasnije, udala za australijskog saksofonistu Dereka. Ali, na venčanju u pravoslavnoj crkvi shvatila sam da je alkoholičar. Već tada sam znala da je to kraj braka, pa sam se razvela, praktično, pre nego što sam se venčala ‒ ispričala je jednom prilikom.

Bivši muž Maje Volk posle 16 godina braka odlučio je da ode 

Ponovo se udala kada je imala trideset godina i rodila troje dece: Teodoru, Milenu i Mihajla.

‒ Zvao se Miroslav Živković. Govorim o njemu u prošlom vremenu zato što je on za mene bivši. Jednog dana mi je samo rekao: „Mi smo dva sveta“. I otišao ‒ govorila je Maja o čoveku sa kojim je provela 16 godina.

‒ Taj razvod je na mene delovao stimulativno. To je bio najbolji događaj u mom životu. Tada sam pripremila drugi doktorat „Dramaturgija modernog američkog filma“, koji je objavljen kao knjiga.

Pročitajte: Momci su za njom uzdisali - Ovako je Maja Volk izgledala na pragu tridesetih (foto)

Boško Karanović

 

Na pitanje kakav odnos ima sa bivšim mužem Maja Volk je izjavila:

‒ Razuman. Nije u braku, ali živi sa veoma finom ženom koja je vrlo lepo prihvatila moju decu. Baš sam zadovoljna.

Maja Volk i Miroslav Živković ponovo su se našli u istom kadru pre nekoliko godina, na venčanju ćerke Milene, i tako na najbolji način dokazali da ljubav prema detetu briše sve nesuglasice.

Privatna Arhiva

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti