Šmeker i srcelomac je osvojen: Ona je zarobila srce Vladimira Kovačevića

Šmeker i srcelomac je osvojen: Ona je zarobila srce Vladimira Kovačevića

Autor: | 25/05/2021

0

Vladimir Kovačević ‒ Devojka je popularnom glumcu izvor najveće životne sreće

Glumac Vladimir Kovačević proslavio se ulogom Arsenija Filipovića u seriji „Istine i laži“, zatim i brojnim imitacijama poznatih ličnosti. Njegov vedar duh i pozitivna energija privukli su veliki broj obožavateljki, a mnoge od njih maštale su da budu „Arsina devojka“. Jednoj od njih san se i ostvario...

Naime, srce Vladimira Kovačevića je osvojeno, a devojka mu je i koleginica. Sara Pejčić, mlada glumica, igra u beogradskim pozorištima, dok je šira javnost upoznala zahvaljujući seriji „Preživeti Beograd“.

Vladimir Kovačević Devojka nije tajna

Par već neko vreme uživa u skladnoj vezi, pa iako ne želi da priča o privatnom životu, Vladimir često obraduje patioce nekom novom fotografijom sa devojkom.

‒ Tačno je da imam devojku. To ne krijem i moja veza je transparentna na društvenim mrežama, ali ne bih da pričam o tome. Ne želim da povod za moje pojavljivanje u medijima bude moj emotivni život, već posao ‒ rekao je Vladimir nedavno za „Blic“.

Da je u ljubavnom raju i da je sve kako treba govori najnovija objava mladog glumca. „De si, ženo, bre“, duhovito je napisao uz preslatku fotografiju sa devojkom Sarom.

Pročitajte: Vladimir Kovačević - Volim odmerene, lepe i inteligentne devojke

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin