Mlađa ćerka Tanje Peternek mamina je kopija, izrasla je u lepoticu koja kao da je sišla sa modne piste (foto)

Mlađa ćerka Tanje Peternek mamina je kopija, izrasla je u lepoticu koja kao da je sišla sa modne piste (foto)

Autor: | 18/05/2021

1

Ćerke Tanje Peternek mamin su najveći uspeh...

Dobro je poznato da je Tanja Peternek-Aleksić, autorka kultne emisije „TV lica“, majka Tamare Aleksić. Mlada glumica svoju prvu ulogu ostvarila je 2012. u filmu „Šešir profesora Koste Vujića“, a zatim je njena karijera krenula uzlaznom putanjom. Gledali smo je u serijama „Sinđelići“, „Jagodići“, „Pogrešan čovek“, a ogromnu popularnost donela joj je uloga Lenke Dunđerski koju je tumačila u filmu „Santa Maria Della Salute“.

Pročitajte: Tamara Aleksić - Zarad nekog drugog vredno je žrtvovati se, ali ne i izgubiti svoje ja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tamara (@g.aleksic)

Tamaru možemo videti i u istorijskoj drami „Aleksandar od Jugoslavije“, ali i na pozorišnim daskama. Proteklog vikenda, na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, imala je premijeru predstave „Demokratija“, a podršku su joj pružile mama Tanja i osam i po godina mlađa sestra Anja, za koju ima običaj da kaže da joj je najstroži kritičar.

Ćerke Tanje Peternek - Lepe, mlade i uspešne

Dragana Udovičić / BDP

 

I dok Tamaru, zbog lepote i talenta, upoređuju sa glumačkim zvezdama kao što su Nikol Kidman ili Skarlet Johanson, Anja ostavlja utisak kao da je sišla sa neke svetske modne piste.

I zaista, moda joj nije nepoznanica. Mlađa ćerka Tanje Peternek i reditelja Gorana Aleksića budući je kostimograf. I Tamara i Anja od majke su nasledile ljubav prema putovanjima i dalekim destinacijama, a neposredno pre početka korone Tanja je mlađe dete povela na Tajland, kako bi je nagradila za odličan uspeh, a prethodno je sa Tamarom posetila Indiju.

Pročitajte: Tamara Aleksić - Nežna Nikol Kidman srpskog filma

Arhiva Hello!

 

‒ I Tamaru i Anju gledam na isti način. Trudim se da u mojoj vizuri obe ostanu moja deca, a ne glumica i odlična učenica. I kad njih pitate, nikada neće govoriti o tome šta ja radim na televiziji, nego kakva sam keva. Mislim da je to zdrav odnos. Obavljam sve što jedna mama treba da radi. Moja deca nikada nisu ustala ujutru a da sam ja prespavala. Uvek sam znala sve njihove probleme. Najlepše što mi je doneo ovaj posao je što nisam imala radno vreme pa sam mogla uvek da im se posvetim. Naši zajednički trenuci su moja sreća i suština ‒ ispričala je Tanja u jednom intervjuu.

Komentari (1)

Loading
Vekosava 19:14 19.05.2021
Odgovori

I u ova kvarna vremena, roditeljsko vaspitanje ostavi trag na deci, i postanu dobre i primerne osobe....

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti