Fatalna Džansu Dere: Opčinila je Ezela, pomutila razum moćnom Sulejmanu, ali u ljubavi sreće nije imala

Fatalna Džansu Dere: Opčinila je Ezela, pomutila razum moćnom Sulejmanu, ali u ljubavi sreće nije imala

Autor: | 18/05/2021

0

Sećate se zanosne robinje Firuze koja je pomutila razum moćnom sultanu? Džansu Dere bila je jedna od prvih turskih zvezda koje su osvojile svet tokom protekle decenije, koliko već traje ofanziva sapunica sa Bosfora. Ali, već duže vreme o njoj nismo čuli ni reč. Što zbog činjenice da se na poziciji najpopularnijih glumci u Turskoj smenjuju sa svakom novom telenovelom, kao na pokretnoj traci, što zbog njene sklonosti ka ilegali, ljubomornom čuvanju privatnog života i izbegavanju preteranih kontakata sa medijima. Srećom, danas su svi na društvenim mrežama, pa zahvaljujući „Instagramu“ možemo da potvrdimo da lepa Džansu izgleda – bolje nego ikad.

Pročitajte: Džansu Dere - Lepota je precenjena, kakva korist od lepog lica ako krije prazninu u duši i glavi?

Svojevremeno je želela da postane arheolog. Kao mala svirala je harfu i pokušavala da se bavi baletom, ali su je odbijali jer je bila previsoka. Bolje se snašla u svetu mode, čak je 2000. izabrana za drugu pratilju mis Turske. Gostovala je u brojnim televizijskim ostvarenjima, sve dok nije dobila ulogu u seriji “Sila”, koja ju je lansirala u tursku glumačku orbitu, a donela joj je popularnost i u našim krajevima. Sećamo je se i iz “Ezela”, naravno čuvenog “Sulejmana Veličanstvenog”, briljirala je u seriji “Majka”...

- Glumom se nikada nisam bavila zbog slave. Uloge biram pažljivo, i to samo kada u meni izazovu posebnu emociju. Nemam potrebu za eksponiranjem jer sebe smatram, pre svega, umetnicom – rekla je pre nekoliko godina, a i dalje se drži svog zlatnog pravila.

TIMS promo

 

Džansu Dere - Ne opterećujem se time hoću li ponovo doživeti ljubav

Kako je svojevremeno otkrila za HELLO!, voli da putuje i otkriva nove stvari. Uvek se rado vraća ruskim klasicima, pre svih Dostojevskom, gleda filmove Tima Bartona i opušta se u kuhinji, gde se savršeno snalazi. Jedna je od retkih žena koje ne interesuje šoping. S druge strane, obožava putovanja, a posebno pamti obilazak Južne Amerike. S obzirom na to da je želela da se bavi arheologijom, voli i istoriju, a avanturistički duh nikada joj ne da mira, što često dokazuje na „Instagramu“. Tu i tamo pozira za prestižne magazine, tek da ne zaboravi da je nekada bila i uspešna manekenka.

Dok je radila seriju „Ezel“ povezivali su je sa Kenanom Imirzalogluom, turskim Džejmsom Bondom. Nikada nisu potvrdili romansu. Bila je prilično razočarana kada ju je posle duge veze ostavio glumac Čem Ilmaz, koji se kasnije oženio njenom najboljom prijateljicom, pa je narednih godina uglavnom samovala.

- Nisam nesrećna. Ništa ne volim da radim na silu. Ni da glumim, ni da volim. Uopšte se ne opterećujem time hoću li ponovo doživeti ljubav. Naučila sam da volim sebe i da poštujem svoju slobodu.

Pročitajte: Džansu Dere poput holivudskih diva na kanskoj Kroazeti

Ne tako davno, turski mediji pisali su da je u vezi sa Fikretom Ormanom, predsednikom fudbalskog kluba Bešiktaš, a poslednji na listi “sumnjivih” bio je glumac Engin Akjurek, poznat iz serije “Ljubav i novac”. Dobro obavešteni izvori tvrdili su da su čak i živeli zajedno, i da se lepa Džansu iz evropskog dela Istanbula preselila u njegovu vilu na anadolskoj strani. Kao i uvek, potvrde nije bilo.

Dok je njen emotivni život nepoznanica, poslovni – cveta. Trenutno se u Turskoj emituje serija ”Nevernik”, sa elementima psihološkog trilera, koju je snimala prošle godine.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin