Prava ljubav briše tugu, depresiju i bol: Udala se Arijana Grande

Prava ljubav briše tugu, depresiju i bol: Udala se Arijana Grande

Autor: | 18/05/2021

0

Udala se Arijana Grande, prenose svi svetski mediji

Pop zvezda Arijana Grande (27) udala se tokom vikenda za verenikaDaltona Gomeza (25) priredivši malo intimno venčanje. Pred dvadesetak zvanica pevačica i njen muž izgovorili su sudbonosno „da“ i zakleli se jedno drugom na večnu ljubav u Kaliforniji, u kući u kojoj živi planetarno popularna zvezda, navodi „BBC“ pozivajući se na američke izvore.

Pročitajte: Posle suza i bola, njena bajka konačno počinje - Verila se Arijana Grande

‒ Venčanje je obavljeno u intimnoj atmosferi u Arijaninom prelepom domu. Sve je bilo ispunjeno radošću i ljubavlju, i obe porodice su veoma srećne i ponosne što su se odlučili na ovaj divan korak ‒ rekao je pevačicin predstavnik za medije. 

Prema objavama koje kruže „Internetom“, ceremonija venčanja obavljena je na imanju porodice Grande u južnoj Kaliforniji, gde žive mnoge slavne osobe, uključujući vojvodu i vojvotkinju od Saseksa. 

Krajem prošle godine Arijana je oduševila fanove kada je na svom profilu na „Instagramu“ obelodanila da se verila sa čovekom svog života, agentom za prodaju nekretnina iz Los Anđelesa.

Pročitajte: Arijana Grande se bori s depresijom - Holivudski glumac podržao pevačicu u najtežim danima

Tokom cele 2020. šuškalo se da je pevačica već godinu dana u srećnoj vezi, ali ona o tome nije želela da priča. Tako je Arijana iza sebe, konačno, ostavila mračan i težak period života, u kome je smrt repera Meka Milana, njenog bivšeg dečka i prijatelja, na nju ostavio veliki trag pa se dugo borila sa depresijom i anksioznošću

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin