Sve je moglo biti drugačije u Nedinom životu: Možda bih još bila u srećnom braku

Sve je moglo biti drugačije u Nedinom životu: Možda bih još bila u srećnom braku

Autor: | 17/05/2021

0

Bivši muž Nede Ukraden ostavio je veliki trag u njenom životu 

Iako zahvaljujući glasu i brojnim hitovima na muzičkoj sceni uspešno traje već decenijama, o privatnom životu Nede Ukraden ne zna se mnogo. Pevačica ima ćerku Jelenu, koju je dobila u braku sa proslavljenim rediteljem Milanom Bilbijom. Njihova ljubav trajala je čitavu deceniju, a onda je usledio razvod. Nedin bivši suprug preminuo je pre šest godina, a na pitanje da li joj u periodu korone nedostaje udvaranje pevačica je za HELLO! nedavno iskreno odgovorila:

‒ Udvarači mi ni sada ne fale.

Ali su virtuelni?

‒ Da hoću, bili bi ovde, pored mene. (smeh) Smatram da mi je lepše što sam sama, nego da sam u vezi koja bi samo u jednom segmentu bila radost ili olakšanje, a u svim ostalim otežavajuća okolnost. Sve u svemu, ponekad nije loše biti sam. Kad si sam, možeš da nađeš odgovore na mnoga pitanja. Naravno, nisam sama, tu su moji najmiliji koji brinu o meni, kao i prijatelji. Stvarno mislim da je bolje biti sam nego sa bilo kim.

Pročitajte: Neda Ukraden iz izolacije za HELLO! - Udvarači mi ni sada ne fale

Mirko Tabašević

 

Gostujući u emisiji „Sceniranje“ na televiziji „Kurir“, Neda je odgovorila na zanimljivo pitanje jednog fana: „Da li vam je smetalo što se u štampi stare Jugoslavije više pisalo o vašem ljubavnom životu i koja je najveća neistina koju ste o sebi pročitali?“

‒ Ne znam da se pisalo o mom ljubavnom životu! Kom ljubavnom životu? Pa ja imam tako siromašan ljubavni život da moram hitno nešto da izmislim. Prvo, imala sam jedan brak i to sam se jedva udala. Ne jedva što me nije hteo ženiti, nego sam ja jedna naopaka žena. To je Jelenin tata i ja sam ceo život održavala dobar odnos sa njim. Kad prestane ljubav, ne znači da ja moram da mrzim tog čoveka. I te ljude koje sam volela, nije ih bilo mnogo, nastojala sam da te veze maratonski održavam. I kad sam videla da nema ništa od njih i kada mi je bilo jasno da će se to ugasiti, ja sam to nekako održavala, ja to ne mogu tako lako iz kreveta u krevet. Staromodna sam i vrlo oprezna ‒ ispričala je Neda.

‒ Za uspešnu vezu potreban je tajimng, pa da sam neke ljude srela kasnije, možda bih još bila u srećnom braku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti