Najuspešnija srpska blogerka sve duguje njoj: Tamara Kalinić prvi put pokazala mamu, sličnost je neverovatna (foto)

Najuspešnija srpska blogerka sve duguje njoj: Tamara Kalinić prvi put pokazala mamu, sličnost je neverovatna (foto)

05/05/2021

0

Mama Tamare Kalinić prvi put pred očima javnosti, sličnost zapanjujuća

Tamara Kalinić, najuspešnija srpska blogerka u svetu, o svojoj porodici govori sa mnogo ljubavi i poštovanja, ali nema običaj da na društvenim mrežama objavljuje njihove fotografije. Izuzetak su posebni trenuci, kao što je bio rođendan njene majke, kada joj je javno uputila čestitku. Da joj je upravo ona najbolji prijatelj, i da jedva čeka da je zagrli, napisala je uz maminu fotografiju nastalu 2002. godine na Baliju. Sad znamo na koga Tamara liči, a nema sumnje da je od roditelja nasledila i ambiciju, poslovni duh i upornost. Svojevremeno je, pričajući o svom odrastanju, otkrila:

Pročitajte: Tamara Kalinić prvi put o ljubavi - Moj dečko je najneverovatnije biće na svetu

Instagram

 

- Moji roditelji imali su prvu privatnu bolnicu u Jugoslaviji, tako da je istina da sam se rodila u bogatstvu. Međutim, kako su tokom rata sve izgubili, morali su da počnu ispočetka. Sigurno je da me nije sramota što potičem iz bogate porodice, već sam jako zahvalna svojim roditeljima koji su mi plaćali školovanje u inostranstvu. Kad sam postala punoletna, mama i tata su mi plaćali samo školarinu, a posle 21. rođendana od njih nisam uzela ni jedan jedini evro. Sada ja njima kupujem poklone i činim sve da ih razmazim.

Pročitajte: Prvo beauty pravilo Tamare Kalinić - Manje je uvek više!

Instagram

 

Iako Tamarina porodica ne živi prosečnim životom, modna blogerka s diplomom farmaceutskog fakulteta otkriva da se po nečemu uopšte ne razlikuje od većine u našoj zemlji:

- Mislim da svi znamo kakve su porodice u Srbiji. Kod kuće vam najbliži stalno govore da možete bolje, dok vas drugima hvale. Porodica me često kritikuje, a kažu mi i kada im se ne svidi neka moja fotografija ili stajling. Njima uopšte nije važno da li to ima 50 ili 150.000 lajkova. Ta njihova realnost mi je dragocena, da bih uvek bila svesna toga odakle potičem i ko sam zapravo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti