Svi sa nestrpljenjem čekaju da vide partnera Minje Miletić: Voditeljka oduševila porodičnom fotografijom

Svi sa nestrpljenjem čekaju da vide partnera Minje Miletić: Voditeljka oduševila porodičnom fotografijom

Autor: | 04/05/2021

0

Sestra Minje Miletić najveća je podrška i najbolja prijateljica lepoj voditeljki...

Minja Miletić praznične dane provodi obilazeći Dubrovnik i Trebinje. Kao i toliko puta do sada, kad bi poznata voditeljka objavila fotografiju sa svojom mlađom sestrom Aleksandrom, usledili bi komentari “prava je lepotica”, “ličite”, “kako ste elegantne”... Minja često ističe da joj je sestra i najbolja prijateljica, što je više nego očigledno. Kad god im obaveze to dozvole, vreme provode zajedno, bilo da je reč o odlasku na ručak, šetnji s decom ili putovanjima. Njihov odnos možda najbolje opisuju Aleksandrine reči upućene Minji pre par godina: “Da su sve sestre kao ti, ovaj svet bi bio veličanstvenije mesto.”

Pročitajte: Minja Miletić - Moć me ne fascinira, već moja Anika

Instagram

 

 

Kada je Aleksandra krajem 2013. godine rodila ćerku Unu, Minja je bila skoro podjednako uzbuđena kao ona, a to joj je bila i najbolja priprema za dane kada je i sama postala majka.

Pročitajte: Velike promene u životu Minje Miletić - Nastupila su Anikina vremena

Instagram

 

Sestra Minje Miletić završila je sociološke studije na Filozofskom fakultetu, a devojčicu je dobila tokom braka sa Novakom Martinovićem, nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde. Mada su zajedno proveli petnaestak godina, razišli su se ubrzo po Uninom rođenju.

Pročitajte: Minja Miletić uživa u trudničkim danima - Sestra mi najviše ugađa, a najviše me voli partner

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin