Minja Miletić na svoj rođendan rodila zdravu devojčicu

Minja Miletić na svoj rođendan rodila zdravu devojčicu

Autor: | 26/06/2020

0

Vest da je u drugom stanju, trajno je iscrtala osmeh na lice voditeljke Minje Miletić. Od kada je čula da je u drugom stanju ona se pripremala za najvažniju životnu ulogu. Uspešna voditeljka, od sada uživa u ulozi majke preslatke devojčice!

Voditeljka je danas na svet donela zdravu bebu. Porođaj je protekao u najboljem redu i Minja se oseća zaista dobro. Ponosnoj mami, ćerkica je stigla kao najlepši rođendanski poklon.

Pročitajte: Minja Miletić uživa u trudničkim danima - Sestra mi najviše ugađa, a najviše me voli partner

Minja Miletić - Vest da ću postati majka navela me da reorganizujem život

U jednom intervjju za magazin “Hello!” voditeljka Minja  je istakla da nikada neće biti na istoj talasnoj dužini sa ljudima koji žive tuđe živote. Zato i svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Ipak, vest da je u drugom stanju nije želela da skriva, jer, kako kaže, kao javna ličnost nije želela da se publika pita zašto je nema na malim ekranima.  Ona je  u iskrenom razgovoru za magazin “Story” ispričala da trudničke dane provodi u miru ali i da je konačna potvrda da će se ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi kod nje, pored ogromne sreće, izazvala i strah.

– Konačna potvrda izazvala je u meni bujicu raznih osećanja. Bila sam pomalo preplašena, ali nadasve presrećna. Kako vreme odmiče, polako se navikavam na činjenicu da ću postati majka i da ću uskoro morati da reorganizujem život – kaže voditeljka, koja je ostala pri  stavu da identitet svog partnera ne želi da otrkiva.

Pročitajte: Minja Miletić - Niko me više ne pita kada ću da se udam, valjda su odustali

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) on May 29, 2018 at 3:13am PDT

Porodila se Minja Miletić - Ćerkica je bila iznenađenje

– Moja želja i ubeđenje bilo je da ću roditi dečaka i ništa i niko nije mogao da me razuveri da ipak postoji šansa da rodim žensko dete, sve do momenta kada sam uradila prenatalni test i kada je doktorka rekla: “Minja, čestitam, bićete majka jedne devojčice.”  – kaže voditeljka za najnoviji broj magazina Story.

Voditeljka još nije podelila ime, koje će sa svojim partnerom nadenuti mezimici, ali će sa osmehom uživati u svakom danu njenog odrastanja.

Sada, kada je taj trenutak došao voditeljka Minja Miletić srećnija je nego ikada.

- Nakon 20 godina rada na televiziji, došlo je vreme za najlepšu pauzu koju sam mogla da zamislim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram
Tagovi: minja miletić

Najnovije vesti