Teniser potvrdio novosti: Damir postaje tata, ovo je buduća gospođa Džumhur (foto)

Teniser potvrdio novosti: Damir postaje tata, ovo je buduća gospođa Džumhur (foto)

Autor: | 23/04/2021

0

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur (28) objavio je na svom profilu na „Instagramu“ da uskoro postaje otac. Damir i njegova izabranica Barbara Šegetin, nekadašnja učesnica rijalitija „Veliki brat“, za pet meseci postaće roditelji dečaka. 

Pročitajte: Ona je nova devojka Damira Džumhura - Ovoga puta reč je o ljubavi za ceo život?

Presrećni Damir i Barbara na društvenim mrežama objavili su divne vesti, a fanovi su oduševljeni kako Barbara izgleda u blagoslovenom stanju. 

Instagram story printscreen

 

Početkom godine, domaći mediji preneli su da je Barbara zbog Damira čak raskinula veridbu. Nova devojka Damira Džumhura već tada se izdvojila u odnosu na njegove prethodne ljubavi. Naime, da je ova veza posebna i ozbiljnija u poređenju sa prethodnim svedoči i tetovaža znaka beskonačnosti, koji su Barbara i Damir istog dana uradili na kažiprstu, kako bi ih podsećala na beskrajnu ljubav, koju osećaju. Vest o trudnoći ove navode je još više potvrdila. 

Pročitajte: Svi bruje o vezi Zorane Jovanović i Damira Džumhura, a evo šta bosanski teniser kaže na to

Instagram story printscreen

 

Izgleda da je Damir posle brojnih afera i veza sa mnogobrojnim lepoticama, među kojima su bile i blogerka Zorana Jovanović, manekenka Dejana Živković, kao Helena Topalović, odlučio da se pored Barbare skrasi. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti