„Zvezde Granda“ zavijene u crno, Jelena Karleuša nema od bola: Dečko, žao mi je što ti nisam rekla...

„Zvezde Granda“ zavijene u crno, Jelena Karleuša nema od bola: Dečko, žao mi je što ti nisam rekla...

Autor: | 22/04/2021

0

Jelena Karleuša ‒ tragedija koja je zadesila mladog pevača „Zvezda Granda“ Momira Lukovca pevačicu je duboko potresla

Od juče „Zvezde Granda“, kao i celokupna javnost, nemi su od šoka jer je jedan mlad život prerano ugašen. Dvadesetčetvorogodišnji mladić iz Crne Gore Momir Lukovac oduzeo je sebi život u trenutku kada su svi s nestrpljenjem od njega iščekivali samo lepe vesti ‒ nove pesme, nove hitove... Nažalost, stravične vesti potvrdilo je Udruženje estradnih umetnika Crne Gore, kao i nekoliko učesnika popularnog muzičkog takmičenja na svojim profilima na društvenim mrežama.

Pročitajte: Jelena Karleuša na ivici suza - Sklanjam decu iz bolesne atmosfere

Domaći mediji prenose da je Momir, koji je rodom iz Banjaluke, a živeo je u Podgorici, navodno, preksinoć u stanu svoje verenice u glavnom gradu Crne Gore počinio samoubistvo očevim pištoljem. Tačan razlog odluke da mladi pevač digne ruku na sebe još se ne zna. Postoji nekoliko verzija, ali nijedna nije potvrđena jer je istraga u toku. 

 

Instagram

 

Momir je bio kandidat Aleksandra Milića Milija, pa iako je dobio pozitivne komentare žirija, kao i mišljenje da ga čeka dobra budućnost na muzičkoj sceni, nije prošao baraž za četvrti krug takmičenja. Jelena Karleuša, nema od bola otkako je saznala da je jedan mlad život prerano ugašen, obratila se tragično preminulom Momiru, nažalost, kako je i sama navela, kasno.

‒ Ko tebe dečko nije voleo i ko tebe nije hteo? I dalje ne mogu da verujem.... Niko nije bio vredan takvog bola i žrtve! Niko! Žao mi je što ti nisam rekla....

Pročitajte: Zastrašujuće predskazanje Jelene Karleuše - Sanjala sam da je preminuo...

Instagram

 

Nažalost, Jelena nije imala priliku da ove reči uputi Momiru dok je bio živ, ali je zato prilikom njegovog učestvovanja u takmičenju za njega imala samo reči hvale i verovala da on može mnogo.

Pogledajte...

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin