Anja Valente ne skida osmeh, čestitke stižu sa svih strana sveta (foto)

Anja Valente ne skida osmeh, čestitke stižu sa svih strana sveta (foto)

Autor: | 18/04/2021

0

Anja Valente, mlađa ćerka Snežane i Dragana Stojkovića Piksija, danas slavi 30. rođendan. Zbog epidemiološke situacije gradndiozna proslava je izostala, ali je "Instagram" profil prepun čestitki koje stižu sa svih strana sveta.

Pročitajte: Anja Valente ima poseban razlog za slavlje - Volimo te više od svega!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Valente (@anja)

Naravno, atraktivnoj Anji najdraže su čestitke koje su joj uputili suprug Hugo, ćerke, roditelji, sestra i brat.

- Srećan 30. rođendan, ljubavi tatina - napisao je legendarni Piksi na "Instagramu", dok joj je brat Marko čestitao fotografijom iz detinjstva. Sestra Andrea pobrinula se za neobičnu tortu u obliku muzičke kasete na kojoj piše "Backstreet Boys Gratest Hits", budući da je tema proslave "Povratak u devedesete". 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Od 2014. godine kada su počeli vezu, Anja i Hugo važe za jedan od najskladnijih poznatih parova. Nikada nisu imali dilemu gde će živeti, jer je nekadašnji reli vozač Francuz, a i Anja je rođena u Francuskoj, u Marselju. Uostalom, i njenim roditeljima Pariz je baza gotovo tri decenije.

Pročitajte: Na ovo se čekalo - Odluka Dragana Stojkovića Piksija je konačna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Valente (@anja)

Par meseci posle veridbe, koja se desila 2016. godine u mondenskom letovalištu Porotofino, Anjinoj i Hugovoj sreći nije bilo kraja, jer su postali roditelji devojčice Indije Rouz. Dve godine kasnije jedno drugom su rekli „da“ i na građanskom i na crkvenom venčanju, koje je upriličeno u Sabornoj crkvi, a organzovali su čak tri svadbena slavlja – u Parizu, u Antibu i u Beogradu. Druga ćerkica Kasia Ginza svet je ugledala poslednjeg dana maja 2019. godine.

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica hellomagazin

Najnovije vesti