Svet u šoku: Bred Pit u invalidskim kolicima napustio bolnicu (foto)

Svet u šoku: Bred Pit u invalidskim kolicima napustio bolnicu (foto)

Autor: | 16/04/2021

0

Bred Pit u invalidskim kolicima ‒ fotografije slavnog glumca obišle su svet i zabrinule njegove obožavaoce. Na izlazu iz bolnice vozio ga je telohranitelj i, mada je pokušao, nije uspeo da izbegne paparace.

Pročitajte: Borba duga četiri godine se bliži kraju - Bred i Anđelina ponovo su u napetim odnosima, a ovo je odluka suda

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Pitt (@bradesthetics)

 

Bred Pit uslikan je kako u invalidskim kolicima izlazi iz jedne zdravstvene ustanove na Beverli hilsu, nakon što je tamo imao zakazan termin kod zubara. Gotovo neprepoznatljiv, nosio je zaštitnu masku, naočare za sunce i kapuljaču preko glave.

Zvezda filma „Bilo jednom u Holivudu“, najverovatnije je morao da sedne u invalidska kolica zbog višegodišnje politike bolnice, kako bi se izbegla njihova odgovornost ukoliko se pacijent povredi izlazeći iz ordinacije pod dejstvom anestezije ili medikamenata.

Pročitajte: Bred Pit prvi put o novoj devojci - Konačno se osećam voljeno

 

 

Nije poznato šta je glumac tačno radio, ali je fanove sa svih meridijana propisno zabrinuo kada su ga videli u kolicima.

"Šta se desilo Bredu?", "O ne, nadam se da nije povređen", "Zašto iz zubarske ordinacije izlazi u kolicima?", "Nadam se da je dobro", glasili su samo neki od komentara nakon što su videli nove Bredove slike.

Bred Pit u invalidskim kolicima - Sređivanje pred novu ulogu, nešto drugačiju od onih na koje je navikao

 

 

Pretpostavlja se da je Bred čistio i sređivao zube pred dodelu „Oskara“, koja će biti održana 25. aprila. Već sada je poznato da će on voditi ceremoniju sa još troje kolega: Riz Viterspun, Hale Beri i Harisonom Fordom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin