Željko Vasić: Naglo pogoršanje zdravstvenog stanja nakon preležane korone

Željko Vasić: Naglo pogoršanje zdravstvenog stanja nakon preležane korone

Autor: | 15/04/2021

0

Pevač Željko Vasić dugo se nije pojavljivao u medijima, a gostujući na "K1" televiziji gledaocima je otkrio da je u oktobru vodio borbu sa koronom, te da je virus ostavio teže posledice po njegovo zdravlje.

Pročitajte: Željko Vasić, posle 20 godina, otkriva zašto 15. februar slavi kao "drugi" rođendan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by БРАЛЕ (@v.zeca)

- Dok sam imao virus u oktobru bio sam potpuno zdrav, jedini simptom koji sam imao bio je gubitak čula ukusa i mirisa. Svakako, sa porodicom sam bio u izolaciji. Imao sam jako visok nivo antitela i želeo sam da se vratim normalnom životu i rekreaciji, ali shvatio sam da to teško ide jer sam se mnogo umarao. Nakon pregleda saznao sam da patim od postkovid sindroma ili produženog kovida kako ga zovu, te je virus ostavio posledice i na mom srcu, na perikardu. Srećom, oporavio sam se i sada se osećam odlično – otkrio je pevač u emisiji „Kec na jedanaest“.

Sa Boškom i Aleksandrom podelio je i podatak koji je sve iznenadio – da je od njegovog velikog hita „Žena kao ti“ prošlo više od 20 godina!

Pročitajte: Pevač Željko Vasić u glumačkoj ulozi - Nespretni negatvac Klaus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by БРАЛЕ (@v.zeca)


 

- Prošle godine trebalo je da izađe moj novi album s kojim sam želeo da obeležim tačno dve decenije od pesme „Žena kao ti“ ali me je korona omela u planovima, kao i većinu mojih kolega. Album je skoro kompletno gotov, ali i dalje čekam neko bolje vreme da publici predstavim nove pesme i da snimim nekoliko spotova – istakao je Vasić.

Svoju poslednju pesmu „Ne gubi veru u ljude“, kako je otkrio, posvetio je supruzi.

- U životu je najvažnije imati osobu koja ti je oslonac. Koja će te kada ne ide potapšati po ramenu. U mom životu ta osoba je moja supruga i stopostotno joj posvećujem reči pesme „Ne gubi veru u ljude“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin