Željko Vasić, posle 20 godina, otkriva zašto 15. februar slavi kao "drugi" rođendan

Željko Vasić, posle 20 godina, otkriva zašto 15. februar slavi kao "drugi" rođendan

Autor: | 15/02/2021

0

Željko Vasić 10. decembra napunio je 41. godinu, a javnost malo zna da popularni pevač i 15. februar slavi kao svoj rođendan. Iako o tome nije pričao u javnosti, Željko priznaje da je pre tačno 20 godina doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću. 

- Imao sam tog 15. februara te 2001. godine težak udes. Bio sam u kolima sa svojim prijateljem iz Čačka, čak nismo mi ni bili krivi. Imao sam povredu glave, zbog čega su usledile čak dve operacije. Ali eto Bogu hvala, dobro sam sada - otkrio je Željko Vasić. 

Pročitajte: Željko Vasić u glumačkoj ulozi - Nespretni negatvac Klaus

printscreen youtube

 

Baš na ovaj dan Željko je odlučio da svoju vernu publiku obraduje novom numerom "Ne gubi veru u ljude", za koju je uradio i prelep spot. 

- To je deo mog novog albuma, koji eto, nažalost, nije izašao prošle godine kada je bilo planirano, iz već poznatih razloga - rekao je Željko gostujući u Jutarnjem programu televizije "Nova S. On je tom prilikom istakao i da će 6. marta svoju vernu publiku oduševiti i novim beogradskim koncertom.

 

 

- Koncert je limitrian na 500 ljudi i ja se samo bojim kako će to meni izgledati na sceni, tj sa scene. Ta poluprazna dvorana, jer to je moja noćna mora. Svaki put pred koncert sanjam praznu dvoranu, imam košmare - duhovito je rekao Željko Vasić koji sa nestrpljenjem odbrojava dane, kada će dočekati svoju pubilku, sesti za klavir i zapevati brojne numere, kako svoje, tako i svojih kolega. A do tada uživajte u prelepoj Željkovoj numeri, koja je baš na današnji dan ugledala svetlost dana. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još