Rada Radenović proslavila 42. rođendan, slavlje u senci velike tajne koja je isplivala na videlo

Rada Radenović proslavila 42. rođendan, slavlje u senci velike tajne koja je isplivala na videlo

Autor: | 14/04/2021

0

Voditeljka Rada Radenović juče je proslavila 42. rođendan. Uz bezbroj lepih želja ni sama ne zna koliko je puta čula da joj godine ne mogu ništa i da izgleda bolje nego ikada. Oni koji se sećaju vremena kada je vodila emisiju “City” reći će da nema većeg komplimenta nego reći da izgleda podjednako dobro kao tada.

Pročitajte: Rada Radenović - Da umem da prepoznam pravog, imala bih dečka, muža ili barem simpatiju, zar ne?

Luka Šarac

 

Početkom dvehiljaditih važila je za jednu od najseksepilnijih devojaka na ovim prostorima, a oni koji su posećivali tada veoma popularne letnje festivale pamete kakvu je pometnju izazivala na plažama Budve i Herceg Novog. Kada je napravila atraktivnu kratku frizuru, zbog neverovatne sličnosti sa filmskom zvezdom dobila je nadimak srpska Hale Beri.

No, njena lepota nije imala „premijeru“ u „Cityju“, već u spotu Tošeta Proeskog za pesmu „Vo kosi da ti spijam“.

U vreme kada se o njenom izgledu najviše pričalo Rada je obilazila ordinacije plastičnih hirurga, ali – kao model. Pre nekoliko godina se, uz osmeh, prisetila kako je to izgledalo:

-  Šetale su me od jednog do drugog plastičnog hirurga i tražile da im naprave grudi poput mojih. Na početku dvehiljaditih je bilo ludilo, a doktori bi obično „padali u nesvest“ kada bi u ordinaciji ugledali prijateljicu i mene. Ona želi da ima identične, a ja, po njihovim rečima, služim kao model za savršenstvo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti