Mala manekenka: Starija ćerka proslavljenog tenisera krenula maminim stopama

Mala manekenka: Starija ćerka proslavljenog tenisera krenula maminim stopama

Autor: | 11/04/2021

0

Irina Troicki, naslednica Viktora Troickog pozirala je ispred fotoaparata i pokazala talenat koji je nasledila od mame, Aleksandre.

Iako će u junu napuniti tek četiri godine, ćerka Aleksandre i Viktora Troickog već pozira kao prava manekenka. Kad se ukazala prilika da se Irina nađe u kampanji za jedan dečji brend, njena mama, koja se i sama bavila modelingom, nije nimalo oklevala. Doduše, tata Viktor nije bio oduševljen idejom, ali ženski deo porodice našao je način da ga navede da i on kaže „da“. Uostalom, ovo je tek početak ženske dominacije u kući Troicki jer je selektor teniske reprezentacije Srbije prošlog juna dobio još jednu devojčicu.

Pročitajte: Aleksandra i Viktor Troicki odabrali simbolično ime za ćerkicu

Kids promo

 

Ukoliko Irina jednog dana poželi da uđe u svet modelinga, Aleksandra će se potruditi da joj olakša put jer, kako je jednom prilikom rekla, taj posao je veoma zanimljiv – svi te šminkaju, friziraju, oblače, a ti uživaš kao kraljica. Da devojčica već sada uživa dok pozira, vidi se na brojnim fotografijama koje njena mama ponosno objavljuje na „Instagramu“. Kad joj prijateljice u šali kažu da nje više gotovo i da nema na slikama, odgovara im da će ih biti kad ponovo bude zadovoljna svojom figurom. A ostalo je, kaže, još malo da bi se vratila u nekadašnju formu.

Darija, koja je rođena prošlog juna, veoma je dobra beba, gotovo nikada ne plače, ali ne voli da spava. A kako sportski život ne podrazumeva neprospavane noći, cela „noćna smena“ je Aleksandrina. Budući da je dvadeset četiri sata posvećena ćerkama, razumljivo je što jedva čeka da i mlađa malo poraste, pa da bar deo dana posveti sebi. Nada se da će uspeti da sa Viktorom ponovo ode na neki turnir jer je pitanje koliko ćemo ga još dugo gledati na terenu.

Pročitajte: Irina Troicki je stigla - Viktor postao tata

Kids promo

 

Naime, početkom godine rekao je da će sebi dati još pet, šest meseci, pa u zavisnosti od postignutih rezultata odlučiti da li je trenutak za kraj igračke karijere. U vreme dok je išao sa takmičenja na takmičenje Aleksandra mu je često pravila društvo. Prošlog juna na turniru koji je Novak Đoković organizovao u Beogradu bila je na tribinama, a samo dva dana kasnije – u porodilištu.

U jednom od retkih intervjua u kom je govorio o svom privatnom životu, Viktor je otkrio kako starija ćerka reaguje kad čuje da se sprema za turnir: 

– Irina je zamrzela tenis pošto ga je povezala sa mojim putovanjima. Nimalo joj se ne sviđa kad čuje da „idem na tenis“ jer misli da opet neko vreme neću biti kod kuće.

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica hellomagazin

Pročitajte još