Ponovo je to učinila u svom domu: Porodila se Hilari Daf (video)

Ponovo je to učinila u svom domu: Porodila se Hilari Daf (video)

Autor: | 29/03/2021

0

Porodila se Hilari Daf ‒ bruje svetski mediji. Američka glumica i pevačica i njen suprug Metju Koma zajedno su doneli odluku da se i ovog puta beba rodi u njihovom porodičnom domu, pod vodom. Ponosna mama odmah je sa celim svetom objavila dirljivu fotografiju na kojoj je preslatka petočlana porodica.

Pročitajte: Suze i radost u istom trenu - Porodila se Hilari Daf (video)

I ovog puta, kao pre dve godine kada je na svet donela ćerku Benks Vajolet, Hilari Daf porodila se u kadi punoj vode. Devojčica je dobila ime Me, a čim je ugledala svetlost dana, njena starija sestra prigrlila ju je i poljubila.

Instagram

 

„Volimo te, lepoto“, napisala je glumica pored imena tek rođene devojčice, otkrivši da se porodila 24. marta, umalo baš na dan kada je pre dve godine rodila i malu Benks. Naime, 27. marta 2019. godine Hilari je, blago rečeno, šokirala svet objavivši video-zapis svog porođaja u kućnim uslovima.

Pročitajte: Venčanica ostavlja bez daha - Udala se Hilari Daf (foto)

‒ Dugo sam se pitala treba li uopšte da objavim ovaj video, pošto je ekstremno ličan... Bilo je apsolutno predivno, prepuno ljubavi, ali i šokantno, jer čim sam rodila svoju bebu, nas dve smo se zagrlile prvi put. Kroz glavu mi je proletelo da želim da verujem da mi je ona na taj način rekla: “Dobro obavljen posao, mama! Napred naši, napred! Uradili smo to! Zajedno! ‒ objasnila je Hilari prvi susret sa ćerkom samo nekoliko sekundi posle porođaja, napomenuvši da joj je suprug bio velika podrška u tim trenucima.

Devojčice će rasti uz starijeg brata, osmogodišnjeg Luku, koga je Hilari dobila u prethodnom braku sa hokejašem Majkom Komrijem.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin