Uz suze i ogroman aplauz sahranjen Vlasta Velisavljević, supruga Nada neutešna (foto)

Uz suze i ogroman aplauz sahranjen Vlasta Velisavljević, supruga Nada neutešna (foto)

Autor: | 27/03/2021

0

Vlasta Velisavljević sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a brojne kolege, prijatelji, kao i neutešeni članovi porodice oprostili su se od glumačke legende. Vlasta je, nažalost, u 95. godini izgubio bitku sa kronom, a vest da je preminuo rastužila je sve.

Pročitajte: Osvanuo je pretužan dan - Preminuo Vlasta Velisavljević

Antonio Ahel/ATAImages

 

Vlasta je sahranjen danas 27. marta, baš na Svetski dan pozorišta, a njegove brojne kolege sa suzama u očima izjavljivale su saučešće Nadi Velisavljević, Vlastinoj supruzi.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Videvši da je svom voljenom suprugu donela ogromu suzu na kojoj je pisalo "Zauvek tvoja Nada", nema osobe koja nije zaplakala. Među njima i glumac Dragan Mićanović, koji je iz kapele izašao upkalan.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Sahrani su prisutvovali i glumac Voja Brajović u pratnji supruge Milice Mihajlović, zatim Branka Petrić, Tihomir Stanić, Milan Marić, Ljubiša Ristić, Tanja Mandić Rigonat, Irfan Mensur, Branko Cvejić, Vaja Dujović, Goran Sultanović i mnogi drugi. 

Sahranjen Vlasta Velisavljević - Suze u očima svih 

Najteže je, svakako, njegovoj supruzi Nadi, koja je bila uz njega do poslednjeg dana, a kolika je njena bol, govori i to da je jedva išla za sandukom njenog voljenog Vlaste.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Irfan Mensur održao je potresan govor na Novom groblju. Glumac je ukopan pored kolege i velike legende Ivana Bekjareva. 

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Moram da ti mahnem u ime JDP. Hteo sam da ti održim jedan govor, ali onda sam pročitao šta su o tebi izjavili i napisali tvoja Petrićka, Tanja, šta su izjavile neke naše kolege i onda sam ostao bez reči. Sve što su oni napisali i izgovorili ti pripada. Lane, Voja, Toni, Dimitrije, ja pa i ovi balavci - rekao je Irfan prenosi "Kurir", a onda se prolomio ogroman aplauz. 

Pročitajte:  Poslednji intervju Vlaste Velisavljevića za HELLO! - Ako mislite da sam se u životu čuvao i odricao bilo čega, grešite

Antonio Ahel/ATA Images

 

Nakon što je Vlasta spušten u raku, njegovoj supruzi Nadi se slošilo. Nada je sve vreme plakala.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Vlasta Velisavljević je rođen 28. jula 1926. u Beogradu. U glumačkoj karijeri ostvario je čak 350 uloga u pozorištu, na filmu i televiziji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin