Slavica Ćukteraš podelila loše vesti: Nisam dobro, na ispitivanjima sam

Slavica Ćukteraš podelila loše vesti: Nisam dobro, na ispitivanjima sam

Autor: | 26/03/2021

0

Slavica Ćukteraš korona virus imala je u julu prošle godine, ali su nažalost posledice i dalje prisutne. Nakon što je saznala da je pozitivna na koronu, pevačica je počela da oseća veoma jake simptome bolesti i iz dana u dan joj je bivalo sve gore. Organizam joj je bio prilično oslabljen i tri nedelje borila se za svoje zdravlje. Iako je posle svega stala na noge i vratila se normalnim životnim aktivnostima, pevačica je odlučila da sa javnošću podeli u kakom se stanju nalazi osam meseci kasnije. 

Pročitajte: Slavica Ćukteraš - Korona je oštetila moj sluh 

Ata Images

 

Njeno stanje, uprkos sjajnoj pozitvnoj energiji, i dalje nije dobro. Kako je konstantno osećala umor, Slavica Ćukteraš odlučila je da potraži savet lekara. Nažalost, saznala je nimalo lepe vesti - njeno srce je oslabljeno.

- Bila sam sada kod doktora jer osećam konstantno umor otkako sam preležala koronu. Stavili su mi holter koji ću da nosim 24 sata. Zbog korone koju sam preležala u julu vidi mi se i dalje virus, zakačio mi je malo srce i srčana maramica je zahvaćena. Što znači da onaj ko oseća umor i slabost i posle nekoliko meseci od korone, trebalo bi da ode da proveri srce, da vidi šta se to dešava - rekla je Slavica dok je jedva dolazila do daha i otkrila da ne sme da se vakciniše.

Pročitajte: Slavica Ćukteraš - Neka me osude, ali sebi sam na prvom mestu, pa tek onda dete

Instagram printscreen

 

- Definitivno nisam se oporavila od korone, iako sam mislila da jesam. Po preporuci lekara, moj organizam nije spreman za vakcinu, jer kada bih opet došla u kontakt sa virusom, naravno da ne bi bilo dobro jer su mi organizam i srce načeti. Fizička aktivnost mi je zabranjena do daljeg. Mogu te neke sitne poslove po kući da radim, ali ne sme da dolazi do prekomernog umora, što sam ja radila - zakljčila je vidno uplašena Slavica Ćukteraš u svom obraćanju na Instagramu. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti