Seksepilna voditeljka Tijana Stoisavljević lepotu je nasledila od nje (foto)

Seksepilna voditeljka Tijana Stoisavljević lepotu je nasledila od nje (foto)

Autor: | 09/03/2021

0

Mama Tijane Stoisavljević je prava lepotica. Poznata voditeljka koja slovi za jednu od najlepših podelila je na Instgramu fotografiju sa majkom, na kojoj se jasno vidi da su geni čudo.

Pročitajte: Tijana Stoisavljević bila je potpuno slomljena, a horor koji je proživela opisala je ovako!

 

 

 

Desna ruka Ognjena Amidžića, voditeljka Tijana Stoisavljević uspešno gradi svoju karijeru, a kao najveću podršku uvek ističe supruga, Mihaila i roditelje. Da je veoma vezana za porodicu neretko je isticala, a sada je na društvenoj mreži podelila fotografiju sa najvažnijom ženom u njenom životu.

Mama Tijane Stoisavljević je prava dama, samo neki od komentara ispod fotografije bili su da su kao drugarice, i da je jasno na koga je voditeljka nasledila lepotu.

Mama Tijane Stoisavljević - Stub i oslonac poznate voditeljke

 

 

Voditeljka je iskoristila jučerašnji praznik da podeli sliku sa njenim životnim osloncem, majkom, uz opis: 

Drage moje žene, želim vam srecan ovaj naš dan, mada je svaki dan naš dan! Želim vam da budete srećne, voljene i ostvarene, šta god to za vas značilo. Ja ću danas posebno da se zahvalim ovoj ženi što postoji, što me je rodila, odgajila i što je bila i ostala najbolja majka, stub i oslonac. Želim joj da bude zdrava i srećna, jer uspešna i voljena jeste! Volimo te mama - emotivno je napisala Tijana

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin