Čestitamo: Ivan Ivanović postao tata po drugi put (foto)

Čestitamo: Ivan Ivanović postao tata po drugi put (foto)

Autor: | 05/03/2021

3

Ivan Ivanović postao tata, i to po drugi put, a prelepe vesti podelio je sa celim svetom na svom profilu na "Instagramu".

- Hej ljudi, rodila se Lola Ivanović. Moja druga ćerka! Toliko od mene za danas - napisao je presrećno voditelj i objavio prvu fotografiju svoje tek rođene ćerke. 

Pročitajte: Tata po drugi put - Devojka Ivana Ivanovića u blagoslovenom stanju

instagram printscreen @veceivan

 

Ivan Ivanović i njegova devojka Anja Petrović oduševljeni su što postali roditelji, a čestitke na društvenim mrežama ne prestaju da stižu.  

Inače, kako je nedavno pisao magazin "Story", Ivan i Anja već četiri godine uživaju u skladnoj romansi, a vodili su je mirno, tiho i sasvim povučeno. Dok Ivan o toj vezi nikada nije mnogo govorio u intervjuima, sama Anja medijima nije želela ni da se predstavi, budući i da nije neko ko pripada javnoj sceni. Srećni u svojoj privatnosti, do sada nisu ni pružali previše motiva za pisanja o njihovom odnosu, ali vest o trudnoći će sve promeniti.

Pročitajte: "Story" otkriva - Ivan Ivanović tata po drugi put

Ata Images

 

Slavnom voditelju i komičaru ovo je drugi put da se ostvaruje kao otac, budući da već ima sedamnaestogodišnju ćerku Stašu koju je dobio u braku sa bivšom suprugom Zoricom Trivić. Sa Ivanovom izabranicom Anjom njegova ćerka neguje vrlo lep odnos pa se svi zajedno raduju danima uzbuđenja u njihovoj porodici, koju su upravo stigli. 

Komentari (3)

Loading
Peđa 14:58 05.03.2021
Odgovori

Naj iskrenije čestitke, DRAGI NAŠ! DA STE ŽIVI I ZDRAVI STO GODINA!

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti