On je zarobio srce Marijane Zlopaše (foto)

On je zarobio srce Marijane Zlopaše (foto)

Autor: | 04/03/2021

0

Muž Marijane Zlopaše u potpunosti je promenio njen život, zbog ljubavi napustila je svoj grad i presila se u Crnu Goru, gde živi divan život sa suprugom i tri ćerke. Uspešna muzičarka, naime, već četiri godine sa suprugom i tri ćerke živi u Herceg Novom. 

Pročitajte: Zbog ljubavi je bila spremna na sve - Gde je danas i šta radi Marijana Zlopaša? (foto)

 

 

- Beograd je moj grad, ali i u Crnoj Gori se osećam kao kod kuće. Moj otac je odavde i godinama mnogo vremena provodim prevashodno u Budvi. A sada evo i živim ovde tako da mi ne pada teško, osim što zbog ove situacije ne viđam porodicu koja živi u Beogradu - rekla je nedavno Marijana Zlopaša za "K1". 

Poznata pevačica, ovih dana ponovo se našla u ulozi reportera "K1" televizije i uključila se iz glavnog grada Crne Gore kako bi sa gledaocima podelila kakvo je trenutno stanje i koje su to nove protivepidemijske mere na snazi. Kako je istakla, ulice su puste i prizor je veoma tužan.

Pročitajte: Sve čestitke - Marijana Zlopaša mama po treći put

 printscreen "K1"

 

 

- Trenutno sam u Podgorici, a inače živim u Herceg Novom. Mnogi gradovi su zatvoreni i zabranjeno je izlaziti i ulaziti u Podgoricu, Herceg Novi, Cetinje, Budvu, Ulcinj... Ja pripremam onlajn koncert pa imam radnu dozvolu i mogu da se krećem. Situacija je teška ali mislim da tom rečju samo prizivamo još težu situaciju pa se i ja trudim, a to želim svima, da zadržimo optimizam jer i ovo mora proći – kazala je Zlopaša i dodala: 

- Ulice su puste i to je tužno videti. Rade samo prehrambeni objekti, pošte i banke. Ja se trudim da što više vremena provodim u prirodi, često sam na Žabljaku i tako se prelepom prirodom branim od ove situacije.

 

 

Muž Marijane Zlopaše je njen najveći razlog za sreću 

Mnoge žene ne bi se usudile za zbog ljubavi napuste sve što imaju, ali Marijana je to učinila. Na pitanje Boška i Aleksandre u čemu je tajna dugog i srećnog braka, Marijana je uz širok prepoznatljiv osmeh rekla da misli da je razlog u - primorskom karakteru.

- Ne znam, mi smo malo veseliji, blaži, spremniji na kompromise. Možda je to – s osmehom je rekla Marijana na "K1".

 

 

Inače, pevačica ima mali džez sastav i kako je kazala u poslednje vreme posvećeni su više obradama poznatih pesama nego autorskom radu. Na njihovom repertoaru su pesme Arsena Dedića, Olivera Dragojevića, Zdravka Čolića...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin