Neočekivano, emocije preovladale: Kubura zaplakao u emisiji, nije skrivao koliko mu je teško

Neočekivano, emocije preovladale: Kubura zaplakao u emisiji, nije skrivao koliko mu je teško

Autor: | 03/03/2021

0

Kubura zaplakao je usred emisije posvećene Marinku Madžgalju povodom petogodišnjice njegove smrti. Jedan od najboljih prijatelja preminulog glumca Ognjen Amidžić u goste je pozvao ljude koji su voleli Marinkove drugare, koji su uvek bili uz njega, kako u lepim tako i u teškim trenucima.

Pročitajte: Aleksandar Srećković: Eh, da sam malo mlađi a da mi je ova pamet

youtube printscreen

 

Marinko Madžgalj preminuo je pre pet godina posle borbe sa opakom bolešću. Njegov odlazak pogodio je javnost s obzirom na to da je glumčeva karijera bila u uzletu i da je imao samo 38 godina. Tim povodom voditelj je okupio posebne ljude, Andriju Miloševića, Aleksandra Srećkovića Kuburu, Marka Kona, Dušana Kovačevića, Laku Nikolića, a emisija je, pored priča, anegdota i sećanja na glumca, ispraćena i insertima iz njegovih mnogobrojnih radova.

‒ U martu je pet godina od njegove smrti. Nismo se okupili baš tog datuma da bismo pokazali da mi na njega mislimo svakog dana. Odlučili smo da to bude neki dan između. Sećanje na njega živi i ostaje među nama. Ako ga mi ne spominjemo, ko će ‒ započeo je Ognjen.

youtube printscreen

 

‒ Bio je rođena legenda, njegovo vreme je tek dolazilo, u tom periodu kada ga je život zaustavio ‒ nadovezao se Andrija Milošević.

Pored inserta iz „Crnog Gruje“ i prisećanja njegovih ostalih uloga, ali i pozorišnih ostvarenja, puštena je i scena iz kultne serije u kojoj Madžgalj peva. Gledajući video-snimak, Kubura je zaplakao jer nije mogao da zadrži suze.

‒ Prirodno se snalazio na sceni, kao da mu je to prirodno stanje, i bio je lep kao lutka ‒ prisetio se Kubura pokojnog prijatelja.

Kada je Kubura zaplakao, svi u studiju zanemeli su od bola, a verujemo i gledaoci u svojim domovima, jer Marinko je zaista bio neponovljiv.

Pročitajte: Na okupu prijatelji i porodica: Još jedan dokaz da Marinko Madžgalj ne može biti zaboravljen (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Režiser (@reziser321)

 

Glumac je dugo od najbližih krio da ima rak pankreasa iz više razloga.

‒ Glavni je što nije želeo da ga ljudi sažaljevaju. Kada je saznao lošu vest, svima u bolnici je rekao da nipošto informaciju o operaciji ne javljaju porodici, kako im ne bi pokvario odmor. Naime, u trenutku operacije Marinkova bivša supruga Dubravka i njihova ćerka bile su na moru. Želeo je da sačeka da se one vrate u Beograd da bi im saopštio lošu vest ‒ rekao je svojevremeno izvor za „Kurir“, koji se sa slavnim glumcem u to vreme našao u bolnici.

Marinko je predosećao šta će se desiti

 

 

Samo dvadeset dana pre nego što će napustiti ovaj svet glumac je odlučio da uradi nešto prelepo. Pozvao je prijatelja Dušana Kovačevića i poželeo da sa njim ode pod Ostrog kako bi obavio svečanu ceremoniju krštenja.

– Naravno da sam pristao. Otišli smo u manastir „Ostrog“ i obavili čin krštenja. Nisam ga pitao zašto je baš tada odlučio da se krsti jer je to njegova lična stvar. Dugo nas je spajalo pravo prijateljstvo, onda si me pre dvadeset dana učinio ponosnim pozivom da ti budem kršteni kum. Znam da te čuvaju anđeli i da ćeš tamo, kao i svugde pre, napraviti dobru atmosferu. Neka sada i oni malo osete kako te je dobro imati – rekao je Kovačević posle Marinkove smrti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin