Prvi put posle razvoda, Bane Mojićević progovorio o devojci

Prvi put posle razvoda, Bane Mojićević progovorio o devojci

27/02/2021

0

Devojka Baneta Mojićevića, raduju se mnogi, mogla bi da bude neka od poznatih dama sa javne scene ili pak, supešna dama koja vodi život daleko od svetla reflektora. Bane je razvod doživeo kao svoj najveći poraz, ipak, sa suprugom Milicom zbog dece, sina Radoša i ćerke Maše, je ostao u dobrom odnosu. Iako je par još od 2018. prolazio kroz krizu, i pokušavali da spasu brak, Bane i Milica shvatili su da je razvod jedina opcija.

Pročitajte: Posle ljubavnog kraha Bane Mojićević otkrio - Više se neću ženiti!

ATA Images

 

 

‒ Istina je da smo se razveli, nezvanično pre pola godine, a zvanično pre dve nedelje. Mogu da kažem da smo sada u boljim odnosima nego ikad, očigledno je trebalo da se rastanemo pa da se naš odnos sredi. Zaista, potpuno normalno komuniciramo - rekao je u novembru prošle godine za „Blic“ i dodao da nije bilo nikakvih sukoba, već se ljubav jednostavno ugasila. O ponovnoj ženidbi ne razmišlja, ali novoj ljubavi se raduje. 

Devojka Baneta Mojićevića tema koja fanove veoma zanima

Kako je Bane sada slobodan, a njegove pesme pune emocije i ljubavi, on je premijerno otkrio šta priželjkuje i da li je spreman za novu ljubav.

- Sve samo na nivou druženja, nikakvo jače uplitanje u izgradnju nekog odnosa. Bar za sada, ali nikad ne znam šta će da mi se dogodi i šta me čeka iza ćoška. Voleo bih da mi se nešto lepo i kvalitetno dogodi na tom polju - istakao je Mojićević u emisiji "Premijera" i time potvrdio da trenutno nema devojku, ali da joj se potajno raduje. 

Pročitajte: Bane Mojićević već godinu i po dana živi sam - Da sam znao, ranije bih se razveo

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti