Nataša Miljković: Posle 6 godina, kraj ljubavi

Nataša Miljković: Posle 6 godina, kraj ljubavi

Autor: | 23/02/2021

1

Nataša Miljković važi za jednu od najlepših voditeljki i neretko dobija samo pohvale od suprotnog pola. Novinarka je nakon razvoda od Srđana Timarova uplovila u ljubavni odnos sa biznismenom Žarkom Tarićem.

Lepa voditeljka je dugi niz godina bila u emotivnoj vezi sa 14 godina starijim biznismenom, sa kojim je provela lepe trenutke ali je u emisiji Vesne Dedić otkrila da je na taj odnos stavljena tačka. 

Pročitajte: Nataša Miljković i Maja Nikolić: Nas niko ne može da poremeti

Instagram screenshot

 

 

- Ja sam sa svojim bivšim partnerom Žarkom provela lepih 5,6 godina i rastali smo se - otkrila je Nataša Vesni.

Podsetimo, voditeljka je godinama bila u braku sa popularnim glumcem, Srđanom Timarovim, iz kojeg imaju zajedničku sponu za ceo život - sina Lazara. Da parovi i nakon rastanka mogu lepo da funkcionišu, čak i da se druže,oni su nebrojano puta pokazali.

Pročitajte: Nataša Miljković i Srđan Timarov ekskluzivno za "Hello!": Naš recept za srećan razvod!

 

 

Neretke su bile prilike gde bi se našli Nataša i Žarko u društvu Srđana i njegove izabranice, uživajući u vremenu koje provode zajedno. Lepa voditeljka N1 televizije je nedavno za ,,Hello" u zajedničkom intervjuu sa bivšim mužem izjavila: 

- Prve dane posle razlaza provodila sam kod Srđana u kući, kako bi Lazar što manje osetio promenu, a uveče sam odlazila u svoj stan, koji se renovirao, da spavam. Kad se taj posao završio, Lazar je polako počeo da prelazi. Budući da je bio mali, na kraju je samo osetio da sada ima dva stana. No, da to ostavimo po strani. Sa bivšim partnerom ne možeš preko noći da izgradiš ovakve odnose, već tome prethode mnoge neprospavane i preplakane noći. U nekom momentu dođete dotle da jedno od vas onom drugom kaže – ili ću te mrzeti do kraja života ili ćeš, takođe do kraja života, biti moj najbolji prijatelj. Kad se to izgovori, padne sav teret. Sticajem okolnosti, ja zaista mislim da je Srđan najzdravije biće koje znam, a nadam se da sam i ja tu negde. (smeh) Posle određenog broja meseci ili godina shvatiš da pored sebe imaš čoveka koga ćeš voleti do kraja života, sa kojim si vezana, ne na isti način kao kad ste se upoznali, već mnogo dragoceniji. Zapravo, na neprocenjiv način. - bila je iskrena Miljkovićeva.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti