Povratak Branke Katić: Planiram velike promene u životu

Povratak Branke Katić: Planiram velike promene u životu

Autor: | 23/02/2021

1

Povratak Branke Katić, o ovome nikada do sada nije pričala...

Branka Katić godinama unazad živi na relaciji Beograd- London, s obzirom na to da je u braku sa britanskim rediteljem, Džulijanom Farinijem sa kojim ima dva sina, Lusija i Džoa.

Pročitajte: Branka Katić u strahu za porodicu

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Dok su deca bila manja, porodične obaveze su je ometale u redovnim dolascima u Srbiju, posebno onda kada su živeli u Americi, što je glumica jednom prilikom i istakla.

- Deca su velika, ne treba im mama, kao dok su bili manji. Vole i oni i suprug da dođu u Beograd. To su sada male relacije. Teže nam je bilo dok smo živeli u Americi, kada je put trajao po 20 sati. To mi je teže padalo, a ovo sada nije mnogo. Beograd je uvek moja prava kuća, gde se ja osećam svoj na svome. - kazala je Branka u jednom intervjuu.

Kako je pandemija korona virusa usporila svet, zatvorila granice i onemogućila normalno svakodnevno funkcionisanje, glumica je tokom prvog talasa kovida bila u Londonu sa porodicom, a kako su preko leta mere popuštale, uspela je da dođe u Srbiju gde u kontinuitetu boravi od avgusta prošle godine.

Pročitajte: Branka Katić: Davno sam shvatila da popularnost može da bude otežavajuća okolnost

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AgitPop (@agitpop_cinema)

 

- Beograd mi toliko nedostaje. Mislim da je bio avgust kada sam došla. A onda sam se na mesec dana vratila u London da zagrlim decu. Ali, evo, tu sam i radim. Lepo mi je i zapravo planiram da se potpuno vratim u Beograd. Ovo je moj grad, ovde imam priliku da se bavim onim stvarima koje želim profesionalno. Ovde imam publiku koja me voli, a i deca su velika, uskoro će na fakultete... - istakla je.

Povratak Branke Katić svi u Srbiji željno iščekuju, kako na daskama koje život znače tako i na male ekrane. Nedavno je ponovo postala stalni član Beogradskog dramskog pozorišta, zbog čega je veoma ushićena, takođe prethodnih meseci je radila na više projekata koji čekaju premijere. Posebno je ponosna film ,,Nije loše biti čovek" i na jednu od glavnih uloga u petoj sezoni serije ,,Ubice moga oca".

- Očekuje vas jedna sasvim neobična priča iz pera našeg najvećeg dramskog pisca Dušana Kovačevića, koji je režirao film. Odlična glumačka ekipa. S nestrpljenjem očekujem premijeru. Nisam imala prilike da pogledam film, ali mu se radujem. A što se Ubica tiče, ništa ne smem da kažem. - iskrena je bila Katićeva.

 

 

Ništa ne može zameniti Beograd

Dok je boravila u Americi i Londonu konstantno je radila, ali priznaje da nigde nije kao u njenom gradu.

- Volim sve u Beogradu, čak i ono što mislim da ne valja. London je velika metropola. Za početak ta kulturna ponuda je jako velika da uvek možeš da nađeš nešto da ti hrani dušu. Kada sam otišla iz zemlje, imala sam lepu karijeru. Publika je volela to što sam radila i imala sam mogućnost da dobijem velike i prave uloge. Mislim da zbog akcenta nisam uopšte mogla da igram sve što bih volela da sam tamo igrala, a opet sam imala sreće da sam svih ovih dvadeset godina radila u kontinuitetu. Upoznala sam razne divne ljude koji se bave mojim poslom. Možda je i zbog godina u kojima sam lepše biti tamo odakle si, gde su melodije, mirisi, prizori i ljudi koje voliš, sve ti je nekako poznato i draže - zaključila je glumica za Azru.

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Branka Katić: Ovo što mi se desilo je dokaz koliko je život divan

Branka Katić novi je stalni član „Beogradskog dramskog pozorišta“, potvrđeno je iz kuće na Crvenom krstu. Vest da se omiljena srpska glumica, koja je svojim talentom i ulogama ispisala neke od najlepših i najautentičnijih stranica naše pozorišne i filmske istorije, vraća na ovdašnju scenu, obradovala je kako njene kolege, tako i publiku.

06/03/2021

3534 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti