Teški trenuci Cece Bojković: U bolnici nisam nikog viđala

Teški trenuci Cece Bojković: U bolnici nisam nikog viđala

22/02/2021

0

Teški trenuci Cece Bojković - u bolnici nisam nikog viđala...

Slavna glumica Svetlana Ceca Bojković nedavno se zarazila korona virusom, te je zbog ozbiljnosti bolesti bila hospitalizovana u bolnici dr Dragiša Mišović.

Glumica je nakon otpusta iz bolnice vreme provodila u krugu porodice i nije mesec dana izašla iz kuće kako bi bila sigurna da se potpuno oporavila.

Pročitajte: Konačno lepe vesti - Glumica se uspešno oporavlja

Ata Images

 

 

- Dobro se osećam, hvala Bogu. Prošlo je već neko vreme, pre otprilike dve sedmice sam izašla iz bolnice, a završila sam i s kućnom izolacijom posle. Počela sam juče da izlazim iz kuće, ne zamaram se mnogo. Mada, sve je to individualno, kod nekih oporavak traje sporije, kod nekih duže. Kod mene je sve zajedno otpilike mesec dana trajalo, rekla je Svetlana i dodala:

- Celu prošlu godinu svi možemo baciti jednostavno. Ništa se te godine, osim korone, nije dešavalo, nažalost. To je bio jedan potpuno nenormalan život, koji smo preživeli, a dosta smo i trpeli. Najgore je bilo kada su počeli ljudi da umiru i to oni vama bliski i poznati, kazala je glumica, koja ni danas ne zna gde se zarazila.

 

 

Ne zna gde je ,,pokupila" virus

- Nisam se na snimanju zarazila, što je interesantno, a gde sam se zarazila Boga pitaj kada nigde drugo nisam išla. To mi nije jasno. Na snimanju je cela ekipa. Sada se snima veoma mnogo serija, nikada se ovoliko nije snimalo. A pozorišta, uglavnom, ne rade, mislim retko. Ali na snimanju cela ekipa nas glumaca  nosi maske i pazimo se. Ako se neko slučajno razboli, odmah se svi testiraju, snimanje se prekida i tako, istakla je, koja je bila iznenađena što se pisalo o njenoj bolesti, jer, tvrdi, nikome ništa nije govorila. 

Kako su teški trenuci Cece Bojković iza nje, glumica je željna da se posveti novim poslovnim projektima i da uživa sa svojim najmilijima u lepšem vremenu koje dolazi i napomenula da joj je najteže bilo što za vreme lečenja nije imala kontakt sa porodicom i prijateljima.

Pročitajte: Svetlana Ceca Bojković se oglasila povodom svog zdravstvenog stanja

 

 

- Nisam čak ni prijateljima pričala, dok sam bila kod kuće. Upravo zbog toga, što ne volim toliko gužve oko toga. Međutim, to ipak procuri, posle to nisam pratila, jer sam bila u bolnici. Nisam ni moje viđala, ni ćerku ni muža, oni mi samo donesu ono što mi treba.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images