Osmeh ne skida sa lica: Voditeljka Irina Vukotić ima veliki razlog za slavlje

Osmeh ne skida sa lica: Voditeljka Irina Vukotić ima veliki razlog za slavlje

Autor: | 19/02/2021

0

Voditeljka Irina Vukotić već tri godine aktivno je angažovana kao voditelj jutarnjeg programa Televizije "Pink". Prati je glas da se za svaku emisiju priprema temeljno i studiozno i možda je baš to razlog što ove godine ima veliki povod za slavlje. Naime, Irina Vukotić ove godine proslavlja dve decenije televizijskog rada, zbog čega, kako kaže, ne može biti srećnija.

- Ove godine proslavljam 20 godina rada na televiziji. Počela sam na Trećem kanalu RTS-a, gde sam primljena na audiciji za nova TV lica jer je bila potrebna nova energija, mladih, obrazovanih ljudi. I na samom početku sam naučila da i u TV prilogu moraš da ostaviš autorski pečat, a naročito kasnije u TV emisijama koje sam već sa 25 godina radila uživo sa puno gostiju iz različitih sfera. Jutarnji program je moj teren jer volim dinamiku, raznovrsnost tema, mogućnost sukoba mišljenja i stavova, ali često i životne ispovesti sa kojima gledaoci vole da se poistovete. Žika je divan kolega i često volim kolegama da kažem da treba da budemo srećni ako u Žikinim godinama budemo imali takvu energiju, entuzijazam i želju za poslom kao što on ima. Istina je da se uvek dobro pripremim za emisiju i mislim da se to podrazumeva, a često volim da kažem da je i improvizacija moguća samo kad “držiš sve konce u rukama“. Zajedno sa svojim kolegama urednicima učestvujem u osmišljavanju tema i gostiju i funkcionišemo kao tim, a svaki dobar voditelj je prepoznatljiv po svom načinu rada i svojevrsnom pečatu koji daje emisiji - rekla je i dodala da je za nju u poslovnom smislu malo toga nemoguće:

Pročitajte: Irina Vukotić - Da nam je neko rekao da ćemo i fizičko da radimo online, ne bi mu verovali

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @irinavukoticc

- Ja sam od onih ljudi koji idu po principu: “Samo mi reci da nešto ne može ili da je nemoguće, pa ćeš da vidiš da sve može”. To mi je dakle dodatni motiv i elan. Borac sam po prirodi, istrajna i, kao što i ćerki često kažem, nema odustajanja. Tako da vrlo optimistično, ali i vredno pristupam poslovnim zadacima. Ako je misija, ne može biti nemoguća. Sećam se samo da sam radeći “Ples sa zvezdama” dobila zadatak da me Aleksa Jelić nauči da igramo ča-ča-ča na pesmu “Flojd” i da sam bila kao Bambi na ledu, ali uspeli smo i to - kaže za "Blic" Irina.

Tokom dvodecenijske karijere, voditeljka je radila čak trinaest projekata, od kojih svega dva nisu bili emisije uživo. A koliko je posvećena poslu, govori i činjenica da je njena ćerka gotovo prohodala na televiziji.

- Iskra mi je bila u stomaku kada sam do sedmog meseca snimala “Sve za ljubav”, potom je bukvalno prohodala na televiziji - kroz osmeh kaže ona.

Pročitajte: Voditeljka Irina Vukotić - Krah dugogodišnje ljubavi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @irinavukoticc

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin