Romantični odmor na Maldivima: Ko je misteriozna lepotica koja pravi društvo Stjepanu Hauseru?

Romantični odmor na Maldivima: Ko je misteriozna lepotica koja pravi društvo Stjepanu Hauseru?

Autor: | 16/02/2021

0

O svom emotivnom životu Stjepan Hauser retko govori, ipak, javnost ga stalno povezuje sa prelepim ženama. Ovoga puta, sam Stjepan dao je povoda za to. Naime, na svom "Instagram" story-ju, violončelista je pokazao delić atmosfere sa luksuznog odmora na Maldivima, gde je proveo i Dan zaljubljenih.

Pažnji brojnih fanova nije promaklo da mu društvo na Maldivima pravi atraktivna brineta, koja se samo na kratko našla u kadru. Ipak, budnom oku javnosti i sekunde su dovoljne.

Pročitajte: Ko je Lola Astanova, lepotica kojoj nije odoleo Stjepan Hauser, ali ni Novak Đoković?

Instagram printscreen @hausercello

 

 

Iako identitet zanosne brinete nije poznat, mnogi su pomislili da bi Stjepan, koji je do nedavno tvrdio da nema devojku, konačno mogao da obraduje javnost i pokaže lepoticu koja mu je osvojila srce.

Podsetimo, u jednoj od "Instagram" anketa, koju su mu fanovi priredili, u decembru prošle godine, Stjepan je otkrio da nema devojku.

- Nemam devojku. Moja poslednja veza se završila pre tri godine, i od tada sam slobodan - prenosi njegove reči "Story.hr".

Pročitajte: Stjepan Hauser primoran da prekine karijeru

 

 

Iako se nije oglasio povodom svog emotivnog statusa, u svojim objavama sa Maldiva Stjepan je nekoliko puta istakao da je na romantičnom odmoru, a da li mu je lepotica iz kadra emotivna partnerka, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti